12/01/2018 Homoseksuaalit miehet 0

Kyllä se häiritsee kun oon varattu ja kaikki huomio tavataan ottaa seksuaalisessa mielessä. Qruiserilainen kun on saunassa niin en mä sinne kyllä halua mennä, saa vielä jotain aivan vääriä kuvitelmia. Kokemuksesta tiiän että pelkkä 'moro' tai 'hei' väärässä paikassa sanottuna, esim. Harmi ettei uskalla olla kohtelias ollenkaan, kun heti luullaan että flirttaan.

Rakastan ku joku oikeen imasee mun kullia ;. Muistan erään kaverini silloin 12v tykkäsi esitellä kaluaan ja sitä harrasti sitä yhden 10v kaverin kanssa. Ja kertoi että oli ollut erittäin kiihottavaa kun kaveri katsoi kalu kovana kun hän runkkari ja olisi halunut että kaveri olisi ottanut suuhun tai runkannut. Sitten kun oltiin uimahallin saunassa siellä oli pari homoa,kaverilla ponnahti kalu seisomaan no,sillä olisi ollut silloin tilaisuus antaa kalu imettäväksi ja harmitteli jälestä ettei ollut antanut.

Kaveri ihan hetero mutta oli silloin niin kiimassa aina et halusi antaa kaikille suuhun ja sainkin sitten myöhemmin tehtyä sen ja imi myös itse. Kyllä minä ainakin nautin jos minua katsotaan, enkä koe sitä yleensä mitenkään häiritseväksi. Koska yleensä asia on kyllä niin, että ei ihminen katsele sellaista ihmistä, joka ei sitä jollain tavalla kiinnosta. Joten jos joku mies katselee minua, nautin siitä, koska vaikka kyseessä olisi kuinka heteromieskin, tiedän että jollain tasolla hän kuitenkin miettii "mitä jos" ja ihailee: Jos mies ei halua katsoa jotakin, hän ei katso sitä ollenkaan.

Ite ainakin tykkään jos huomaan et joku kattelee muo uimahallin suihkussa. Itekki kattelen muita yritän katella sillai huomaa mattomasti Eli ei se oo mitää pervoo. Kerran huomasin ku muo vähä nuorempi poika katteli mua ku olin suihkus ja pesin munaani. Ja samalla hiplas omaansa se oli kiihottavaa. Olis pitäny tehä joku alote tai muuta jos olis saanu imee nuorta poikaa vähä on jääny harmittää.

Olin sillo 24 vuotias se poika oli jonku vuotias;. Tietysti se silloin 12veenä tuntui kivalta kun pojat ja miehet katseli meikän piliä monesti alko mulla seisoo ja kerran sit sainki joltain v pojalta käsittelyn ja myöhemmin useammalta pojalta ja mieheltä nykyisin tuntuu yhtä kivalta kun nuori poika tuijottaa ja samalla muistella omia kokemuksia uimahalleista kyl halleis kaikki katselee niin pojat miehet olivat sitte homoja heteroita tai bissejä.

Ihanaa ku pedofiilit tulee tänne kertoon sairait juttui! Mua ainaski kiihottaa saaha kigulii pebaan wanhalt ukolt! Kokeilepa Qruiserissa tirkistelijöiden kunkkuja ittesimoa tai Silver Wolfia Kummastakin päästä löysiä bottomeja, mutta jotkut tykkää siitäkin ;D. Bear miten tähän kuuluu ittesimo ja Silver Wolf?

Ihan kivaa näytellä paikkoja. Olis kivaa päästä vanhemman mahakkaan miehen sänkyyn suutelemaan ja Oon 32v hoikka kaunis mies, hoikka ja kiimainen!!! Joo haluun saat isoa ja hyvää hoito. Olen kohta 13ee ja cm, 40kg siis en kovin iso, kikkeli on karvaton ja velttona 10cm. Tykkään kun minun kikkeliä katsotaan ja joskus alkaa sellainen semiseisokki. Siis sekä alaikäisiä, että näille ehdottelijoita? Varmaan kaikki vieläpä heteroita!

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Ei minua haittaa yhtään vaikka katselevat, Olen ajanut karvat ja sitäkös pojat ja miehet tuijottavat. Maanantaina uimahallissa kolme v poikaa tuli suihkussa viereen kaikilla vähän karvaa munien ympärillä. Lähin kaveri tuijotti ihan kunnolla, toiset lähti uimaan tämä jäi vielä, kalu nytkähdelleen katseli mun kalua.

Kysyin mikäs nyt kiinnostaa? Vastasi et oletko ajanut karvat, vastasin et joo. Poika sanoi et on makeen näköinen ja kysyi neuvoja miten ajaa karvat, kertoi et halusi kans ajaa omat karvat, mutta miten? Selitin et miten teen sen. Kaveri kertoi ettei kotona ole mitään parranajo välineitä , sanoin et mulla on mukana saat lainata. Poika meni vessaan ajelemaan karvojaan ja tuli melkein heti takaisin ja sanoi ettei onnistu, piti mennä kädestä pitäen näyttämään ja tietysti sillä seiso ja myöskin tapahtu jotain hänellä, mut tulipa pojasta posliini ja ylpeänä esitteli kavereilleen ja jatkossa olikin niiltä kahdelta ajaa karvat.

Tänään tapasin pojat taas ja ei heitä yhtään haitannut karvattomuus, kyselivät mitä sitten kun kasvavat uudestaan, vastasin ajetaanko ne? Yhteen ääneen tuli vastaus tietysti. Jaaha, pedofiilin unelmat täällä taas. Tapa ittes, lapsia raiskaava hintti.

Olisikohan tuo kiusaa, vaan halua näyttää ja toivoa jotain jännää. Hormoonit sen saa aikaan, tuon perän pyörityksen tuossa iässä. Kyllä se täytyy uimahallin suihkussa olla aina palasaippua nestemäisen sijaan mukana, että sitä sitten saa lipsauttaa kätösistään, pudotella ja pyllistellä nostamaan naapurisuihkuilijan jaloista. Aina toimii, myös pukuhuoneen puolella heteroista tulee homohormoonien vaikutuksesta siinä sekunnissa vähintään biseksuaaleja, kun vähän niille ahteria vilautat.

Miuta kiihottaa ku pikkupojat tiätää et katon. Vastaa alkuperäiseen viestiin Nuoret miehet ja pojat, kiihottaako kun vanhempi mies katselee.? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ihan hyvin voi tykätä molemmista, mutta täytyy sanoa että itse koen, näin yleistäen, vähän luonnottomaksi vastakkaiset parit.

Se vaikutelma mitä on saanut ja kokenut, on se että miehet ja naiset ovat liian erilaisia eivätkä voi olla samalla aaltopituudella samalla tavalla kuin kaksi saman sukupuolista pystyvät. Bissenä voisin olla muuten miehen kanssa mutta kun perhettä et niin voi saada. Jos ei olisi biologistakelloa miehilläkin on se olisin miehen kanssa. Olet ihan se bisse joka vihaa homoja: Taidat ite vihata bissejä. Ettet olis kuuluisa peräkammarin poika.

Ehkä asia onkin niin päin että bisse voi kyllä ymmärtää mitä on olla homo mutta homo ei pysty ymmärtämään bisseä. Eihän homona oleminen ole nyt sen kummempaa kuin olla hetero lukuunottamatta vaihtelee ympäristön suhtautumista. Jos haluat elää suht riskittömästi, niin harrasta seksiä vain kaltaistesi bi-miesten kanssa. Homoissa ja heteroissa on runsaasti sellaisia, jotka eivät ymmärrä kaltaisiasi vaikka kuinka koettaisit selittää.

Kunnollinen homo näet tähtää aina parisuhteeseen. Homolle pelkkä seksisuhde ei merkitse paljonkaan kun 4-kymppiä on täynnä. Vakiintumista miehen kanssa kaivataan. Joo, kunnon homo tähtää kyllä parisuhteeseen.

Itseäni on viime vuosina yrittänyt iskeä monikin mies josta en sillä hetkellä tiennyt että ovat aviossa naisen kanssa. Nämä varatut biukot ei kiinnosta. Ehdottomasti paras kumppani heille on toiset varatut biukot. Lisäyksenä vielä että koen näiden varattujen biukkojen iskuyritykset loukkaavina. Hehän eivät tosiaan ole jättämässä perheitään vaan minun oletetaan suostuvan seksiin tuosta vaan. Heidän käytös on myös loukkaavaa vaimoja kohtaan, hehän pettävät vaimojaan. Ja vielä yksi lisäys.

Vähän ehkä pelottaisi että bi mies joka seurustelisi naisen kanssa alkaisi kaivata miestä ja päinvastoin. Muuten mielestäni on ihan sama seurustella bi: Miten niin täyshomous on outoa. Itse olen mies enkä näe naisissa minkäänlaista viehätystä. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Bimiehistä epämukavimpia ovat ne, jotka lyöttäytyvät naisten kanssa vaikka eivät niiden kanssa edes vaikuttaisi sopivan. Ovat tossun alla, tekevät ehkä pari ipanaa, elävät muotissa.

Sitten alkaa vaimo vituttamaan ja mennään salaa vaimon tietämättä panemaan peppureikää tai hakemaan täytettä omaansa. Näitä on ja paljon Aika nilviäistä touhua. Mutta muuten ei niissä ongelmaa ole. Näitä on ja paljon" Emmä usko, että niitä vaimo vituttaa. Ne ovat vain täyttäneet velvollisuutensa ja eläneet tarpeeksi sitä heterounelmaa, jonka toteuttamiseen niiden mieli on "koodaattu" teini-iän kaveruuksien ja kodin yhteisvaikutuksesta.

Kaikkihan sen teini-ikänsä muistaa, jolloin seurustelu ja styylaaminen oli parasta mitä saattoi olla? Kolmenkympin paremmalla puolella miehelläkin alkaa löytyä omia ajatuksia ja mielipiteitä, joille ei tarvitse hakea aina tukea ympäristöstä. Siihen kun lisäät sen, että heteroelämän "auvvo" on nähty ja koettu, niin ne ukot lähtee sitten hakemaan piristystä homosuhteista.

Ne ovat se pahin terroristijoukko, sillä tekevät parhaansa hajottaakseen kaiken, mikä isukin uudessa elämässä tulee eteen. Bisse ei luonnollisesti hylkää lapsiaan, joten saat melkoisen riesan elämääsi. Itse asiassa bisse laittaa lapset aina etusijalle, joten saat sitten suunnitella itsekin elämäsi sen suhteen, milloin lapsilla on talvi- ja syyslomat yms. Itsellä ei ole edellisestä onneksi! Jostain kumman syystä joitain homoja noi perheelliset ukkomiehet kuitenkin kiehtoo.

Kaipa syynä on se sama kuin naisillakin, että kun ukolta löytyy kultainen sormus nimettömästä, johan sitä kiinnostusta löytyy, kun on jollekin kelvannut. Sen lisäksi, että bisset hakee piristystä, ne etsivät sitä elämättä jäänyttä elämää, eli halutaan elää se nuoruus ikään kuin toiseen kertaan. Yleensä ne hakee nuorempaa seuraa, jotain oman poikansa ikäistä joukkoa. Kun noissa baareissa näkee tällaisia pareja, missä toinen on selvästi neljänkympin paremmalla puolella ja toinen parikymppinen, siitä tietää varmasti, että bisse ja entinen aviomieshän siinä on päättänyt lähteä "uudelle kierrokselle".

En pidä noiden asenteesta sitten vähääkään. Jotenkin tulee sellainen vaikutelma, että heidän elämässään muut ihmiset ovat vain työkaluja oman itsensä tarpeiden tyydyttämiseen alusta loppuun saakka ja omat mielipiteetkin riippuvat pitkälti siitä, kuinka hyödyllisiä ne ovat suhteutettuna muihin tarpeisiin.

Huvittavaa, että jos niitä arvostelee tai kyselee "vanhasta elämästä" ja sen arvovalinnoista jotain, niin ne vaikenee tai jopa suuttuu sulle.

Ovat luultavasti parikymppisinä brassailleet naama leveänä, kun ovat saaneet missitasoisen naisen raskaaksi ja sitten yllättäen nelikymppisenä se ylpeydenaihe muuttuu tabuksi ja ylpeilläänkin poikansa ikäisellä "kumppanilla". Takki kääntyy niin sujuvasti ympäri, ettei tuollaista näe edes politiikassa. Helvetti, harvinaisen fiksua puhetta homolta! Täytyy sanoa, että allekirjoitan jokaisen lauseen edeltäjän kirjoituksesta, vaikka itse olen täysin streitti heteronainen joka tykkää vaan miehistä!!

Itsellä kävi nimittäin hullun tuuri, kun minut iski bi-mies joka oli oikea takinkäännön mestari. Rakastuin kovasti vaikka tämä perheellinen eronnut mies oli jollakin tapaa epäilyttävä vaikka tiesin hänen olevan uskollinen - naisten suhteen! Hänellä oli outo niinikään perheellinen mieskaveri, joka suhteemme aikana ratkutti jatkuvasti kaveriaan hotelleihin ym reissuihin ja jotenkin torpedoi suhdettamme vaikka oli kaverini myös.

Sitten miesystäväni teki bänät, ja sanoi haluavansa viettää aikaa sinkkuna poikien kanssa.. Vasta siinä vaiheessa kun tämä mieheni "kaveri", jolta alun alkaen piti "kysyä lupa" seurusteluun kanssani, alkoi kiristää minua menneellä suhteella bisnesmaailmassa, tajusin että nämä kaksi naisten kanssa aviossa ollutta veijaria olivatkin pari! Heteroa, ja varmaan täys streittihomoakin, voi tällainen helvetillinen paskiainen kusta silmään aika pitkään ennenkuin silmät aukeavat..

Bissekäytöksessä on jotain selittämätöntä pahaa, aivankuin ihmisten sopimukset, etiikka ja säännöt eivät sitoisi heitä mitenkään. Eläköön rehdit heterot ja homot, toivottavasti bisset saavat jonkun vitun kupan joka tappaa lajin maailmasta..

Musta sillä ei oo mitää väliä onko bi vaiko homo Ja toiseks on just tääkin että näissä kaappitapauksissa että ne herää vasta sitte ku jäkälä ehti jo kasvamaa ja ikää on ja paljon ja löytyy just perhe vaimoineen ja lapsineen.. Mut sitten kun ikää tulee mittariin n. Pettävät vaimoja ja valehtelevat. Itse olen bi-mies ja homomiehen kanssa seurustelu kiinnostaisi mutta homot tosiaankin taitaa karttaa bissejä.

En ole koskaan ollut uskoton joten tuntuu epäreilulta että torjutaan vain koska nyt on ollut naistenkin kanssa. No, ehkä vielä joskus! No kyllä minä saattaisin seurustella bi miehen kanssakin mutta muutamalla edellytyksellä. Ikä on oikea, jos haluaa suhteelta muutakin kuin pelkkää seksiä, eikä edes flirttaile muille eikä varsinkaan naisille. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Noh, voisin ajatella samoin.

Olen luotettava ukm ja haluan seksiä miehen kanssa.

...

Mies etsii nuorempaa miestä gay kalu täynnä

Ver porno peludas web cam porno hd travestis ferrol videos porno anal porno lesbianas penes xxx videosdesexo porn videos de porno gratis porno preñadas porno lesbianas xx sexo con pene travestis ferrol playboy porno francesas ashton pierce webcam xxx videos transexual videos porno masaje xxx gordas quiero ver video porno x videos porno gratis español tetonas follando gorditas travestis follando con tetas follando tetonas peludas culo porn casting porno playa sexo madura chicas desnudas pelis x lesbianas ver vidio porno gratis xxx hd videos porno hablando español polla madre se masturba videos muy guarras maduritas follando casting porno gratis mujeres con rubias culonas sexo por torbe porno en espanol roxy raye porno maduros follando asiaticas follando porno videos porno gratis videos de hombres masturbandose pareja joven chupa pollas grande follando video porno españa masaje con las mejores videos gratis folla en hd porn porno geys abuelas chicas ardientes porno peludas ancianas sexo conchas peludas gordas trios gratis porno africanas videos de casa videos gratis de tetonas follando sexo rubias hd follando maduras ver porno maduros xxx pornp gratis chicas buenas videos porno arabes porno masturbacion videos p video porno vintage porno lesbiana maduras folladoras se masturba videos de maduras gratis maduras porno videos de lucía videos porno en español tias masturbandose porno pornstar famosas haciendo sexo gorditas hombres peludos guapas desnudas videos mangas hentai chicas follando gratis en alta definicion chicas comiendose el amor videos de porno follando videos porno duro videos porno de lesvianas gratis xxx gratis videosputas sexi porno con heteros follando despedida soltera porno tias follando videos lesbianas gratis 18 orgias mature porn tube xxx porno ver videos pornos travestis sado gratis porn videos anal vidios porno porno grati videos sexo gratis madura video sexo duro porno porno xxx videos pajas femeninas casting porno nuria tetona natural vidios porno maduros coño madre hija videos porno españolas videos hentai xxx lesbianas petardas tube poyas grandes videos anal maduras españolas porno de putas follando sexo con jovenes desnudos super tetonas españolas follando gordo follando en tangas viejosfollando chicas cachondas videos porno gratis en casa mujeres putas gratis videos x video porno gratis en alta definicion descargar gratis videos hd porno sexso porno nekane porn mujeres haciendo sexo brandy aniston coños peludos alexis texas hd porn chat mujeres eyaculando milf lingerie actrices porno español de xexo gratis x videos porno interacial videos porno de guarras viejas chupando pollas peludas tetas tias con joven tetona xxx porno mujeresfollando tori black porn videos masajes mujeres lesvianas chicas porno mujeres maduras gratis porno parejas amater español mejores paginas de lesvianas porn porno secretarias blacksonblondes peluda follando videosporno escenas porno de viejas chupando pollas gordas xxx vidios maduras best porn porno sado videos maduritas porno cratis agatha vania vodeos xxx corridas de maduras videos porno rubias 19 videos porno hd sex porn free culos follando videos gratis culos videos hentai hardcore teen porn videos de parejas panties porn porno follando abuelas gordos trio ruvia 19 rubias desnudas videos videos gratis follar arabe chicas amateur tube hd porn hd videos gratis lesbianas videos porno gratis videos pornos españoles xxx lesbianas masajes videos sasha grey xxx 18 vids sexo travesti pollon x-art video porno maduras pajeandose videos porno enfermeras follando cumlauder españa porno manga porno xxx pollas peliculas porno video xxx 18 chicasguarras videos porno striptease xxx negras tias en castellano señoras follando como chupar un coño buscar videos porno duro xxx hd xxx tube chicas follando pajas gratis xxx follando madre se la folla en lenceria porno 3d tias con videos porno hd follando vidios prono x-art gratis de tranxesuales peliculas porno strapon videos porno sado ancianas gordas videos follando rusas castingcouch-x videos poeno gratis abuelas follando pajas de madres pelicula porno vídeos porno folladas porno español video de mujeres maduras amateur xxx videos chicas espiadas masajes lesbianas penes videos porno de porno fuertes videos porno con maduros follando videos tetas buenas folladas porno negros xxx videos maduritas xx sexo massage xxx tube abuelas web cam gratis descarga de putas videos maduritas videos de tias follando como follan rubia xxx maduros videos porno xxx maduras jodiendo follando porno 18 xxx videos pornos gratis espanol transexual pornoo porno coños peludos gratis faking vidios por el culo pajas gratis de chicas corriendose follando porno español video porno video amateur xxx putas follando xxx videos pornos españolas follando culonas videos hentai videos parejas porno milf lesbianas madura con gorditas porno gordos follando duro mamas cachondas folladas videos porno masage porno tube abuelas follando morenas maduras chupando gordas mujeres lesvianas porno españolas videos jovenes follando negro video lesbianas follando en casa tias buenas masage rooms 18 porno nekane actriz porno porno folladas duras videos gratis chicas con sexo amateur negras desnudas en hd mujeres eyaculando porno lesbiana maduras follando travestis ferrol hombres videos porno masaje vaginal sexo gratis peludas tetas follando videos porno gratis orgias señoras follando xxx gratis en español mejores tetas películas pornográficas gratis en coños peludos gratis travestis follando porno gratis de gordas folladoras maduras xxxx peludos alexis texas porn tube abuelas pelis sexo transexual videos porno español tetonas follando cachondas tias buenas mamadas gratis porno x video porno pelirrojas desnudas videos sexo peludas follando videos de folladas duras videos sexo maduras en hd porno gordas gratis videos porno chicos masturbandose videos peliculas xxx videos porno en espanol porno free hd abuelas videos maduras porno madre video tetona follando chicas amateur xxx follamdo pornotube vídeos porno de travestis ferrol gorditas maduras x vintage orgias de trios porno g follando embarazadas porno manga porno geys chicas ardientes porno latina xxx rubias maduras porno amater gratis videos porno latex porn ver porno con enanos follando zorrras páginas porno videos porno gratis lesbianas videos porno interracial chicas guarras amateur porno español gratis españolas follando a su hija corrida vaginal mujer follando porno morena follando tetonas porno gratis castellano porno x peludas gordas gratis porno españolas videos porno mamada videos de sexo rubias follando porno gratis maduras ver porno japones paginas porno viejas cumloader porno italianas porno sexo grtis xxx actores porno gratis videos porno bisex gorda xxx chicos y desnudas videos porno tias follando jenna haze porno porno años 70 mamando asia akira porno rubias 19 desvirgacion anal hd porn videos gratis videos lesbianas gratis videos pornos en castellano viejosfollando porno gratis tias buenas desnudas super porno en hd videos de sexo entre lesbianas calientes parejas videos porno español porno grates rubias18 universitarias calientes la playa video gratis porno enfermeras porno de negros xxx actores porno xxx lesbianas sexso xxx putas españolas maduras videos gratis hd chicas lesvianas gratis putas videos lesbianas viejas españolas xxx 69 porno violacion lisa ann hd porno espñol negros porno gratis hd abuelas melani rios videos x peliculas maduras porno duro chocho mojado masajes pornos gratis videos de tetonas jovenes calientes videos porno años pornostar tube madelyn monroe videos follando madres cumouder amater videos potno gratis 18 follar porno tube cumlauder españa peliculas gratis trios porno hd tube videos amateur culos travestis ferrol playboy porno gratis folladas abuela enfermeras follando despedida soltera porno porno suave videos pornos gratis folla a su madre hijo manga porno de maduras sex duro porno chica cachonda videos porno tias buenas videos de ancianas descargar videos tetonas y tetonas videos muy xorras videos ver porno hentai vidios pornos xxx porno videos porno transexuales xxx faking sexp gratis sexo travesti los mejores actores porno lesbianas travesti culazos porno gratis maduras rusas follando videos xxx hentai porno maduros follando con joven despedidas de pollas sexo con porno trios x peludas pareja española follando pareja amateur xxx cumlouder españolas gratis pprno trios videos gratis mujer cachonda porno mamadas videos porno porno tetona porno maduras con videos xxx gratis videos las mejores páginas porno violacion lisa ann videos porno paris hilton videos porno gratis travestis peliculas porno milf porn tube nacho vidal gonzo porno gorditas pornoanal chicas follando gratis de trios gratis porno de travestis gratis videos pprno gratis lisa ann hd porno maduritas tetonas videos sexo tube videos de pies gordas viejas gordas mujeres tetonas españolas corridas de rubias xxx interracial madura chicas porn videos de pies video de maduras porno bdsm follar en castellano porno manga gratis los mejores páginas porno gratis folla en playas nudistas videos poeno video porno gratis spanish porn videos sadomaso porno españil pollas grandes actrices porno gratis españolas amateur hd vídeos gratis maduras travestis porno mandingo videos porno de maduras follando gratis español samia duarte sexso xxx en playas nudistas follando latinas porno intercambios tori black hd x gratis chicas meando en playas nudistas follando mujeres maduras pajeandose maduras porno fiestas sexo amateur cumloude gordasputas corridas de trios amater porno manga porno maduras sexo amateur porn porno vaginas peludas lesbianas porno japoneses tetona follando xxx espanol transexual xxx porno geys chicas caliente virgen xxx trios videos x video porno intercambios de videos porno jenna jamenson las mas putas videos gratis tetas sexo con videos porno en casa calientes sexo transexuales sexo porno de sexo maduras porno gratis videos eroticos videos gratis de gordas folladoras maduras follando follandose muy porno hd maduras bullporn porn 18 porno castellano lesvianas porno negros trios art porn espanol transexual tube virgen xxx follando cumloader en hd porno playa viejas peliculas lesbianas follando trios amater porno xxxl videos eroticos videos gratis orgias el culo phorno nenas putas putas porno frances videos tias meando en español gratis videos ponor gratis fetichismo de ancianas lesbianas videos negras enormes porno de viejos rusas nacho vidal masturbandose pareja joven pelis porno cachas videos mujeres videos eroticos putas gratis videos pornos gratis gangbang videos porno trios amateurs gratis x gratuitos chicas porno tiffany star maduros follando suegras orientales follando madres videos pporno follando beso negro chicas amateur hd videos travestis españoles porno gratis maduras x video porno castellano team skeet porno masage peliculas porno lesbianas maduras gratis tetonas películas porno chica corriendose kitty jane videos bdsm follar en la ducha bdsm porno gratis x gordas esperanza gomez hd videos caseros lesbianas vídeos porno videos trabestis pajinas porno secretarias porno español tetonas x videos porno porno gratis videos porno sensuales follando con españolas folladas masaje erotico video porno gratis coumluder videos porno ruvias follando lisa ann porn come coños peludos videos porno gratis travestis en español hd videos porno trios x videos porno los mejores paginas porno de abuelas videos xxx videos pornno casting español sexo negras follando porno gratis fotos gordas follando trio follando bajar porno chino gratis x travestis follando porno coños peludos novias follando asiaticas travestis follando mama follando follando como chupar un coño sexi porno videos de sexo grati video porno lesbianas videos gratis espanol video hentai xxx maduras swinger sex sexo porno gei brooklyn lee maduras muy guarras gratis lesbianas follando películas porno vidios de mujeres maduras sexo duro joven nenas masturbandose vieja follando negro video porno gratis maduritas pornstars hd follando interracial pornotube hd maduras porno española follando ribias 19 videos de porno videos prno gratis follar porno con viejas cachondas masaje vaginal videos porno amas de solteras x gigi love sexo lesbico xxx videos sexo con condon maduras pelis gratis hentai x video porno videos gratis xxx rubias desnudas pelis porno intercambio de negros sexo grstis xxmaduras películas porno japones xxx gratis actrices x videos pornos de masajes erotico cumlauder videos porno animado asiaticas lesbianas gratis negras porno anal videos gratis de solteras porno pollas porno videos follando tetonas rubias calientes chicas porno.

con amor videos chicas gratis putas videos porno manga porno española glory hole porn tube ver porno español dando por el mejor porno español gratis de viejos videos demaduras videos pormo gratis porno free pono gratis es.

cumlouder videos porno chino gratis videos porno duro sexo grati milf follando en grupo maduritas.

Perheväkivalta on yksi yleisimpiä syitä lasten huostaanottoihin ja vanhempien avioeroamiseen. Itse kyllä pidän jos joku nuori tai vanha ihailee ulkonäköäni, mutta kyllä sellainen kunnon mulkku pystyssä kyylääminen on sairasta. Tässä yksi syy miksi maauimala kielsi shortsien käytön. Mikä yhteys tällä on uimasortseihin? Ei muuta kun parrua perseeseen! Kyllä saippuoijat ja suihkuttelijat huomaa yleisistä uimahalleista aika hyvin. Kiva jäädä parikybäsenä poitsuna itekkin siihen suihkuttelee muiden jäbien ja miksei herrasmiestenkin kanssa.

Mä 16 ja kyttäilen kaikkii w miehii porin uimahallis haluisin välil et ne kattos myös mua huomen uimaa jeah. Kyllä se häiritsee kun oon varattu ja kaikki huomio tavataan ottaa seksuaalisessa mielessä. Qruiserilainen kun on saunassa niin en mä sinne kyllä halua mennä, saa vielä jotain aivan vääriä kuvitelmia.

Kokemuksesta tiiän että pelkkä 'moro' tai 'hei' väärässä paikassa sanottuna, esim. Harmi ettei uskalla olla kohtelias ollenkaan, kun heti luullaan että flirttaan. Rakastan ku joku oikeen imasee mun kullia ;. Muistan erään kaverini silloin 12v tykkäsi esitellä kaluaan ja sitä harrasti sitä yhden 10v kaverin kanssa.

Ja kertoi että oli ollut erittäin kiihottavaa kun kaveri katsoi kalu kovana kun hän runkkari ja olisi halunut että kaveri olisi ottanut suuhun tai runkannut. Sitten kun oltiin uimahallin saunassa siellä oli pari homoa,kaverilla ponnahti kalu seisomaan no,sillä olisi ollut silloin tilaisuus antaa kalu imettäväksi ja harmitteli jälestä ettei ollut antanut. Kaveri ihan hetero mutta oli silloin niin kiimassa aina et halusi antaa kaikille suuhun ja sainkin sitten myöhemmin tehtyä sen ja imi myös itse.

Kyllä minä ainakin nautin jos minua katsotaan, enkä koe sitä yleensä mitenkään häiritseväksi. Koska yleensä asia on kyllä niin, että ei ihminen katsele sellaista ihmistä, joka ei sitä jollain tavalla kiinnosta.

Joten jos joku mies katselee minua, nautin siitä, koska vaikka kyseessä olisi kuinka heteromieskin, tiedän että jollain tasolla hän kuitenkin miettii "mitä jos" ja ihailee: Jos mies ei halua katsoa jotakin, hän ei katso sitä ollenkaan. Ite ainakin tykkään jos huomaan et joku kattelee muo uimahallin suihkussa. Itekki kattelen muita yritän katella sillai huomaa mattomasti Eli ei se oo mitää pervoo. Kerran huomasin ku muo vähä nuorempi poika katteli mua ku olin suihkus ja pesin munaani.

Ja samalla hiplas omaansa se oli kiihottavaa. Olis pitäny tehä joku alote tai muuta jos olis saanu imee nuorta poikaa vähä on jääny harmittää. Olin sillo 24 vuotias se poika oli jonku vuotias;.

Tietysti se silloin 12veenä tuntui kivalta kun pojat ja miehet katseli meikän piliä monesti alko mulla seisoo ja kerran sit sainki joltain v pojalta käsittelyn ja myöhemmin useammalta pojalta ja mieheltä nykyisin tuntuu yhtä kivalta kun nuori poika tuijottaa ja samalla muistella omia kokemuksia uimahalleista kyl halleis kaikki katselee niin pojat miehet olivat sitte homoja heteroita tai bissejä. Ihanaa ku pedofiilit tulee tänne kertoon sairait juttui! Mua ainaski kiihottaa saaha kigulii pebaan wanhalt ukolt!

Kokeilepa Qruiserissa tirkistelijöiden kunkkuja ittesimoa tai Silver Wolfia Kummastakin päästä löysiä bottomeja, mutta jotkut tykkää siitäkin ;D. Bear miten tähän kuuluu ittesimo ja Silver Wolf? Ihan kivaa näytellä paikkoja.

Olis kivaa päästä vanhemman mahakkaan miehen sänkyyn suutelemaan ja Oon 32v hoikka kaunis mies, hoikka ja kiimainen!!! Joo haluun saat isoa ja hyvää hoito. Olen kohta 13ee ja cm, 40kg siis en kovin iso, kikkeli on karvaton ja velttona 10cm. Tykkään kun minun kikkeliä katsotaan ja joskus alkaa sellainen semiseisokki. Siis sekä alaikäisiä, että näille ehdottelijoita? Varmaan kaikki vieläpä heteroita!

Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Ei minua haittaa yhtään vaikka katselevat, Olen ajanut karvat ja sitäkös pojat ja miehet tuijottavat. Maanantaina uimahallissa kolme v poikaa tuli suihkussa viereen kaikilla vähän karvaa munien ympärillä. Lähin kaveri tuijotti ihan kunnolla, toiset lähti uimaan tämä jäi vielä, kalu nytkähdelleen katseli mun kalua.

Kysyin mikäs nyt kiinnostaa? Vastasi et oletko ajanut karvat, vastasin et joo. Poika sanoi et on makeen näköinen ja kysyi neuvoja miten ajaa karvat, kertoi et halusi kans ajaa omat karvat, mutta miten?

Selitin et miten teen sen. Kaveri kertoi ettei kotona ole mitään parranajo välineitä , sanoin et mulla on mukana saat lainata.

Poika meni vessaan ajelemaan karvojaan ja tuli melkein heti takaisin ja sanoi ettei onnistu, piti mennä kädestä pitäen näyttämään ja tietysti sillä seiso ja myöskin tapahtu jotain hänellä, mut tulipa pojasta posliini ja ylpeänä esitteli kavereilleen ja jatkossa olikin niiltä kahdelta ajaa karvat.

Tänään tapasin pojat taas ja ei heitä yhtään haitannut karvattomuus, kyselivät mitä sitten kun kasvavat uudestaan, vastasin ajetaanko ne?

Yhteen ääneen tuli vastaus tietysti. Jaaha, pedofiilin unelmat täällä taas. Tapa ittes, lapsia raiskaava hintti. Olisikohan tuo kiusaa, vaan halua näyttää ja toivoa jotain jännää. Vakiintumista miehen kanssa kaivataan. Joo, kunnon homo tähtää kyllä parisuhteeseen. Itseäni on viime vuosina yrittänyt iskeä monikin mies josta en sillä hetkellä tiennyt että ovat aviossa naisen kanssa.

Nämä varatut biukot ei kiinnosta. Ehdottomasti paras kumppani heille on toiset varatut biukot. Lisäyksenä vielä että koen näiden varattujen biukkojen iskuyritykset loukkaavina. Hehän eivät tosiaan ole jättämässä perheitään vaan minun oletetaan suostuvan seksiin tuosta vaan. Heidän käytös on myös loukkaavaa vaimoja kohtaan, hehän pettävät vaimojaan.

Ja vielä yksi lisäys. Vähän ehkä pelottaisi että bi mies joka seurustelisi naisen kanssa alkaisi kaivata miestä ja päinvastoin. Muuten mielestäni on ihan sama seurustella bi: Miten niin täyshomous on outoa. Itse olen mies enkä näe naisissa minkäänlaista viehätystä. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Bimiehistä epämukavimpia ovat ne, jotka lyöttäytyvät naisten kanssa vaikka eivät niiden kanssa edes vaikuttaisi sopivan.

Ovat tossun alla, tekevät ehkä pari ipanaa, elävät muotissa. Sitten alkaa vaimo vituttamaan ja mennään salaa vaimon tietämättä panemaan peppureikää tai hakemaan täytettä omaansa. Näitä on ja paljon Aika nilviäistä touhua. Mutta muuten ei niissä ongelmaa ole. Näitä on ja paljon" Emmä usko, että niitä vaimo vituttaa.

Ne ovat vain täyttäneet velvollisuutensa ja eläneet tarpeeksi sitä heterounelmaa, jonka toteuttamiseen niiden mieli on "koodaattu" teini-iän kaveruuksien ja kodin yhteisvaikutuksesta. Kaikkihan sen teini-ikänsä muistaa, jolloin seurustelu ja styylaaminen oli parasta mitä saattoi olla? Kolmenkympin paremmalla puolella miehelläkin alkaa löytyä omia ajatuksia ja mielipiteitä, joille ei tarvitse hakea aina tukea ympäristöstä.

Siihen kun lisäät sen, että heteroelämän "auvvo" on nähty ja koettu, niin ne ukot lähtee sitten hakemaan piristystä homosuhteista. Ne ovat se pahin terroristijoukko, sillä tekevät parhaansa hajottaakseen kaiken, mikä isukin uudessa elämässä tulee eteen.

Bisse ei luonnollisesti hylkää lapsiaan, joten saat melkoisen riesan elämääsi. Itse asiassa bisse laittaa lapset aina etusijalle, joten saat sitten suunnitella itsekin elämäsi sen suhteen, milloin lapsilla on talvi- ja syyslomat yms. Itsellä ei ole edellisestä onneksi! Jostain kumman syystä joitain homoja noi perheelliset ukkomiehet kuitenkin kiehtoo. Kaipa syynä on se sama kuin naisillakin, että kun ukolta löytyy kultainen sormus nimettömästä, johan sitä kiinnostusta löytyy, kun on jollekin kelvannut.

Sen lisäksi, että bisset hakee piristystä, ne etsivät sitä elämättä jäänyttä elämää, eli halutaan elää se nuoruus ikään kuin toiseen kertaan. Yleensä ne hakee nuorempaa seuraa, jotain oman poikansa ikäistä joukkoa.

Kun noissa baareissa näkee tällaisia pareja, missä toinen on selvästi neljänkympin paremmalla puolella ja toinen parikymppinen, siitä tietää varmasti, että bisse ja entinen aviomieshän siinä on päättänyt lähteä "uudelle kierrokselle".

En pidä noiden asenteesta sitten vähääkään. Jotenkin tulee sellainen vaikutelma, että heidän elämässään muut ihmiset ovat vain työkaluja oman itsensä tarpeiden tyydyttämiseen alusta loppuun saakka ja omat mielipiteetkin riippuvat pitkälti siitä, kuinka hyödyllisiä ne ovat suhteutettuna muihin tarpeisiin. Huvittavaa, että jos niitä arvostelee tai kyselee "vanhasta elämästä" ja sen arvovalinnoista jotain, niin ne vaikenee tai jopa suuttuu sulle.

Ovat luultavasti parikymppisinä brassailleet naama leveänä, kun ovat saaneet missitasoisen naisen raskaaksi ja sitten yllättäen nelikymppisenä se ylpeydenaihe muuttuu tabuksi ja ylpeilläänkin poikansa ikäisellä "kumppanilla". Takki kääntyy niin sujuvasti ympäri, ettei tuollaista näe edes politiikassa. Helvetti, harvinaisen fiksua puhetta homolta!

Täytyy sanoa, että allekirjoitan jokaisen lauseen edeltäjän kirjoituksesta, vaikka itse olen täysin streitti heteronainen joka tykkää vaan miehistä!! Itsellä kävi nimittäin hullun tuuri, kun minut iski bi-mies joka oli oikea takinkäännön mestari. Rakastuin kovasti vaikka tämä perheellinen eronnut mies oli jollakin tapaa epäilyttävä vaikka tiesin hänen olevan uskollinen - naisten suhteen!

Hänellä oli outo niinikään perheellinen mieskaveri, joka suhteemme aikana ratkutti jatkuvasti kaveriaan hotelleihin ym reissuihin ja jotenkin torpedoi suhdettamme vaikka oli kaverini myös.

Sitten miesystäväni teki bänät, ja sanoi haluavansa viettää aikaa sinkkuna poikien kanssa.. Vasta siinä vaiheessa kun tämä mieheni "kaveri", jolta alun alkaen piti "kysyä lupa" seurusteluun kanssani, alkoi kiristää minua menneellä suhteella bisnesmaailmassa, tajusin että nämä kaksi naisten kanssa aviossa ollutta veijaria olivatkin pari! Heteroa, ja varmaan täys streittihomoakin, voi tällainen helvetillinen paskiainen kusta silmään aika pitkään ennenkuin silmät aukeavat..

Bissekäytöksessä on jotain selittämätöntä pahaa, aivankuin ihmisten sopimukset, etiikka ja säännöt eivät sitoisi heitä mitenkään. Eläköön rehdit heterot ja homot, toivottavasti bisset saavat jonkun vitun kupan joka tappaa lajin maailmasta.. Musta sillä ei oo mitää väliä onko bi vaiko homo Ja toiseks on just tääkin että näissä kaappitapauksissa että ne herää vasta sitte ku jäkälä ehti jo kasvamaa ja ikää on ja paljon ja löytyy just perhe vaimoineen ja lapsineen..

Mut sitten kun ikää tulee mittariin n. Pettävät vaimoja ja valehtelevat. Itse olen bi-mies ja homomiehen kanssa seurustelu kiinnostaisi mutta homot tosiaankin taitaa karttaa bissejä. En ole koskaan ollut uskoton joten tuntuu epäreilulta että torjutaan vain koska nyt on ollut naistenkin kanssa. No, ehkä vielä joskus! No kyllä minä saattaisin seurustella bi miehen kanssakin mutta muutamalla edellytyksellä.

Ikä on oikea, jos haluaa suhteelta muutakin kuin pelkkää seksiä, eikä edes flirttaile muille eikä varsinkaan naisille. Ylläpito on poistanut tästä viestin sääntöjen vastaisena. Noh, voisin ajatella samoin. Olen luotettava ukm ja haluan seksiä miehen kanssa. En siis näe asiasi ongelmana. Ukm ja haluan isoa 09 a tule ja pane 55v ukm ja mulla iso vatsa. Hluan miestä jolla iso kulli. Näköjään se Tukholman teiniorjia vonkaava vajukkirasistikukkanen esittelee nykyisin puoliksi purtua banaaniaan nimellä clubmember.

Tämä kommentti täysin tasapuolisen terveen ihmisen? Just niin terveen mitä tältä palstalta voit odottaa. Mielestäni et ole epluetettava vaan rehellinen kun kerrot olevasi bi. Itse en niin rohkea mutta haluan salaa kokeilla esim imeä ja ahhh miltä tuntuisi olla pantava. Seurustelisiko bi-kundi homon kanssa vakavasti, jos selviäisi, että homo haluais itsekin lapsia joskus ja olisi valmis adoptoimaan tai keinohedelmöityksen kautta hankkimaan lapsia? Olisihan se helppa tapa täyttää lisääntymisvietin tarve mutta se olisi hirvittävän itsekästä.

Lapsella ei olisi koskaan läsnäolevaa isää. Toisaalta voi sanoa että aivan yhtä itsekäs on lesbo joka pyytää mieheltä siemeniä tullakseen raskaaksi. Tärkeintä on että lesbo saa lapsen mutta mies on käytännössä lapsen elämästä.

Mies etsii nuorempaa miestä gay kalu täynnä