11/01/2018 Gay dating 0

Ja eivätkös botyomit ole sitäpaitsi ihan tyytyväisiä jos rakkaalla on pieni kalu. Minulla on mitta häpyluuhun painettuna mitattuna 19 cm ja muutaman millin päälle. Paksuutta on sen verran ettei terska mahdu vessapaperirullan hylsystä läpi. Valitan että olen kuitenkin hetero.

Tuskin olet "heterona" nähnyt montaa heterokulliakaan luonnossa jäykkänä. Ehkä isokullisille pojille tarjoutuu enemmän tilaisuuksia kokeilla homoseksiä nuorena ja päätyvätkin elämään homona. On kuulemma jonkun tutkimuksen mukaan. Eron suuruudesta ei käsitystä.

Sanoisin että suomimiehen keskivertoheppi on noin cm pitkä. Minkä kokoisia naisen vittuja sinä olet nähnyt? Olet varmaan tehnyt jonkinlaista tilastoa. Kyllästyttää ainainen miesten esileemmistäminen, olisi oikein alkaa vertailemaan myös naisten löysiä pilluja. Miun megameisseli on 35 centtii. Uihhh, moni boy uikuttaa ku saa sitä pebaansa. Mutta kaikki ei uikuta sentään?

Peräaukkoni on niin laaja ja imukykyinen, että kyllä siihenkin tuo megamolo mahtuisi: Mie en löysää mantelikoloo haluu nussii. Ei taida olla 7. Sen kyllä huomasin, että se yks sanonta miehen pituudesta ja peniksen koosta ei pidä paikkaansa. Aiemmin mainitsin törmänneeni aiheeseen Wikipediassa.

Kävin tarkastamassa jutun ja hain samalla linkin sivulle, josta voi lähdetutkimuksen PDF-muodossa ladata: Tutkimuksesta löysin myös jonkun arkistoidun artikkelin: Eiköhän homoilla ole aivan normaalin kokoiset vehkeet, tietysti isoja kulleja on homoilla ja myös hetero miehilläkin.

Monissa videoissa on kyllä homoilla suuria kulleja, mutta ehkä niihin on etsitty juuri iso kullisia miehiä ja poikia. Itse olen homo ja minun seksi kumppaneilla on ollut mielestäni normi kalut 16—18 cm. Homous, heterous, bi-seksuaalisuus tai muu seksuaalisuuden muoto ei vaikuta mitenkään peniksen pituuteen.

Peniksen pituus ei myöskään ole opittu käyttäytymismuoto. Penis on tutkitusti suurimmalla osalla miehiä peniksen pituus on noin 13 - 15 cm Joidenkin ihmisten penis saattaa olla jopa yli 20 cm, mutta tämä johtuu siitä, että he ovat useita kertoja venyttäneet erektioaikana paisuvaiskudosta erektioaikana helikopterin vetäessä heidän penistään ylöspäin, jolloin senttimetrimäärä peniksessä hiljalleen kohoaa korkeammalle.

Toinen tapa on kirurginen pidennys suuntaan tai toiseen. Kolmas tapa, johon ei myöskään valitettavasti vielä saa KELA- korvausta on peniksen jatko-osa tai jatko-osasarja, jonka ihminen voi hankkia kaupasta.

Neljäs tapa on suosittu peniksen pidennyslaite, jossa sovelletaan ilmanpainetta. Viides tapa on myös taas kirurginen. Jos potilas haluaa uuden ja on tyytymätön tai on menettänyt peniksensä, hän voi saada vaihto - tai siirtopeniksen toiselta ihmiseltä. Jokatapauksessa pitäisi puhua siis siitä, ketkä penistä pidentää? Etukäteen pahoittelut semi-graafisesta tekstistä. Noista muista menetelmistä en tiedä, mutta säännöllinen paisuvaiskudoksen "treenaaminen" on itselläni toiminut olen käyttänyt säädettävää penisrengasta.

Eipä siinä mitään kymmeniä senttejä tule, mutta on silti mukavamman näköinen ja tuntuinen kuin ennen. Kivespussia tulee myös venyteltyä päivittäin jos ehdin, tuntuu mukavalta ja näyttävät jo paremmalta.

Mutta noissa kummassakaan menetelmässä ei kannata ylitseampua ettei käy huonosti. Aloittajalle; tuskin se kikkelin koko on seksuaalisuudesta kiinni. Tai jos olevinaan on, niin pitäisi olla puolueeton ja laadukas tutkimus kontrollin kanssa.

DD pukuhuoneissa homojen penikset on kyllä varmaan isompia kuin heteroitten juu Isokaluiset homot myös ilmoittautuvat tutkimuksiin herkemmin kuin lyhyen meisselin omaavat. Homoille penis on myös keskeisempi aihe, kuin heteroille, mistä voi seurata peniksensuurennuksia. Sodoman pv Syynä on, että homoseksuaalit tekevät usein sopimuksen Saatanan kanssa ja tästä he saavat penikseensä 3.

Veikkaan että homojen määrä ja pettämiset korreloivat keskenään. Naiset kaipaavat välillä pitkää - ja saavat sitä unohtaen suojautumisen. Seuraava kerta oman kanssa ja loppu hoituu pelkästään harhoilla: Näin ne geenit karttuu, eikö? Mitä merkitystä mulkun mitalla on pettämisien kanssa? Mikä merkitys on sitten homojen määrällä pituuteen? Onko suojaseksi kalua lyhentävä tekijä? Jonkin tutkimuksen mukaan olisi, tilastollisesti. Tiedä häntä, kuinka vakavasti tuo pitäisi sitten ottaa.

Spekulaatiot peniksen pituudesta liittyvät siihen faktaan, että homous määräytyisi odottavan äidin hormonitasojen mukaan tai ainakin niiden heilahdukset altistaisivat sikiöaikaisen aivojen kehityksen siten, että se ohjautuisi homoseksuaalisuuteen. Hormoni, jonka epäillään olevan asialla, on naisten testosteroni. Sama hormoni siis ohjaisi sikiön aivojen seksuaalisen kehityksen homoseksuaaliselle uralle" sekä osaltaan vaikuttaisi, minkä kokoinen penis tulevalle poikalapselle kehittyisi. Koska yhteinen tekijä, naisen testosteroni, vaikuttaa sekä peniksen kokoon että seksuaaliseen suuntautumiseen, voitaisiin olettaa, että homoseksuaaleilla ovat isommat penikset.

Liittyykö se päivää mihinkään! Eiköhän ne tutkimukset ole vain kaikille olleet aika valehtelua? Jokainen lisännyt omat sentit,jos tutkimus olisikin et mulkku esiin ja mitataan,niin siihen vois hiukan uskoa. Jos homoille sitten mies mittaa ja heteroille vastaa vasti nainen. Saadaan sitte seisova mitta ja sitten veltto mitta kun mittaaja vaihdetaan,samalla selviää bisset ja kaappihomoheterot ;.

Meillä on tapana pumppailla niitä useammin niin ne kasvaa! Erään tutkimuksen mukaan homoilla on pienemmät kyrvät, kuin heteroilla. Jyystääkö se enemmän suklaatiosastoa kuin herkkuosastoa? Kaappihomo toisaalta tarvitsee kauniin kulissin. Nuorella miehellä tankokin kangistuu, kun sitä riittävän paljon vemputtaa.

On siis helppo näytellä heteroa. Voisihan siltä kysyä, oletko homo? Jos se valehtelee, se on homo. Poikaystäväsi täyttää vääränlaisen narsistin piirteet. Hänelle omaminä ja itsensäihailu on niin tärkeää. Että hän ei huomaa sinua omassa kauneudessaan ja itseriitoisuudessaan.

Tietenkin jotku homot on luonteenpiirteiltään hyvinkin poikaystäväsi kaltaisi Tai aika monet oikeastaan. Aloitus on pelkkä luultavasti pelkkää trollausta. Jos näin on, hän kyllä tietää itse. Jos kysyisit, hän kieltäisi kuitenkin kaiken. Tiedän miltä tuntuu kun mies pitkän suhteen jälkeen kertoo olevansa homo. Hän käyttäytyi samalla tavalla kuin tuo sun poikaystäväsi. Ulkopuoliset suhteet toisten naisten kanssa ei ole mitään verrattuna siihen mustasukkaisuuteen ja avuttomuuteen, joka silloin iskee!

Mitäs teet, hän tykkää miehistä, kaikki aseet riisuttiin sinulta pois ennen kuin taistelu edes ehtinyt alkaa!! Ja nyt on omakotitalo ja lapsiakin! Tämä lauseesi on aika paljastava: Ei se miehes oo homo. Me jotkut miehet vaa tykätään huolehtia ulkonäöstämme. Te maalaistytöt ette sitä vaan ymmärrä. Jos hän on huomauttanu su rasvasesta tukasta, niin se on silloin oikeesti rasvanen sieltä juuresta ja se haisee eltaantuneelle härskiintyneelle rasvalle.

Ihminen ei haista omaa pahaa hajuaan!!! Tukka pitää pestä lähes joka päivä pesuaineen kanssa. Jotkut naiset on niin laiskoja, että pesee tukan kertaa viikossa. On todella kuvottavaa rakastella naisen kanssa jonkka tukka on rasvanen ja pistävä hiki löyhkää kainaloista. Ihminen kun ei haista omaa hikeään, vaikka se haisee kun kärpän raato.

Ei haisunäätäkään oo moksiskaan hajustaan. Mene suiohkuun ja pane meikkiä naamaan!!!! Tuskin on homo Totta, tuon perusteella minäkin olisin homo, koska olen huomautellut naiselleni hänen tyylittömästä pukeutumisestaan. Ymmärrän kyllä, että jos lähtee metrin päähän kauppaan, niin se on ihan sama mitkä vaatteet on päällä, mutta esimerkiksi ravintolaan ei ole kovin hienoa mennä tuulipuvussa.

Homo on se ketä Minäkin epäilen että poikaystäväni on homo, sillä hän tykkää munastani. Eikö teillä ihmisillä ole enää muuta ajateltavaa kuin seksi? Onko joku homo, lesbo, ransu tai siltä väliltä Nämä palstat on täynnä tätä samaa paskaa päivästä toiseen, miksi? Lukekaa hyvät ihmiset edes historiaa sen verran että tiedätte missä mennään. Uskonto ja seksi ovat aina hallinneet maailmaa, ja sen kyllä huomaa kun katsoo uutisia.

Eikö me joskus voitaisi tehdä toisenlainen maailma? Sellainen maailma jossa arvostetaan vanhempia ihmisiä, nuoria, lapsia ja kaikenlaisia ihmisiä. Elämässä on niin paljon hyvää, kun ei enää tarvitse ajatella noita asioita.

Oletko varma että et sairasta hypokondriaa? Ota asia suoraan puheeksi. Sano, että sua vaivaa tämmöinen asia.. Nuoruuteen nähtävästi kuuluu myös ettei uskalleta ottaa asioita esille. Jospa olet vaan kumppanisi mielestä ok kaveri, jonka kanssa hyvä kaveruus muuttui pelkäksi seksiksi sinun toive?

Vaikuttaa nimittäin siltä että ette paljoa keskustele Kerrot ettet halua hukata aikaa ja kuitenkin tapailit kundia vuoden ennen kuin aloitte seurustelemaan kenen toive? Voisiko olla että yhteinen seksinne ei vaan kiinnosta sinua ja etsit tietä ulos suhteesta, johon ajauduitte?

Mistä päättelet, että olet hyväkroppainen? Kauneus on katsojan silmissä. Mies on muuttunut hyvinkin "naismaiseksi" eri ehostuskulttuurin kanssa. Moni mies meikkaa enemmän kuin aito nainen. Miehistä myös moni pelaa miesten, että naisten kanssa eli biseksuaalisuus lisääntynyt. Voihan miehesi olla biseksuaali tai orastavaa homon vikaakin mutta jos hän nauttii siitä niin mikä ettei. Bi ja homomiehiähän on paljon ja lisääntyvässä määrin ja ukkomiehiäkin miesten kanssa vaikka aviossa olisivatkin.

Taitaa olla niin, että mies tietää, taitaa ja osaa sen toisen miehen käsittelyn paremmin todellisuudessa kuin nainen! Jännä kysymys, ehkä sinä olet alistava naine ja haluaisit itsellesi miehen jolla on huono itsetunto. Ehkä oma itsetuntosi kaipaa parannusta, pidätkö itseäsi kauniina? Suomessa on liikaa naisia joilla on järkyttävän huono itsetunto ja he eivät kestä miehiä joilla on hyvä itseluottamus.

Ehkä pelkäät että miehesi jättää sinut kun olet liian ruma. Ehkä yrität saada miehesi itsetuntoa alaspäin ajattelemalla että hän on homo. Harmi vain mutta vaikuttaa siltä että hän kohta jättää sinut ja siirtyy seuraavaan.. Jos näin käy niin keskity enemmän itseesi ja itsetuntosi parantamiseen, et ehkä ole oikeassa suhteessa tällä hetkellä. Miehelläsi saattaa olla naisen aivot?

Naisten ja miesten aivoissa on rakenteellisia eroja; esimerkiksi miesten aivojen vasen ja oikea puoli ovat hiukan erikokoiset, toisin kuin naisten aivot, joiden kummatkin puolet ovat saman kokoiset. Tieteellisten tutkimusten mittauksissa todettiin, että homoseksuaalisten miesten aivot muistuttavat enemmän heteroseksuaalisten naisten aivoja!!!

Heteroseksuaalisilla naisilla ja homo miehillä aivojen vasen ja oikea puolisko olivat symmetriset. Jo vastasyntyneillä poika- ja tyttölapsilla on näkyvissä ero aivopuoliskojen symmetriassa jonka alku on siis sikiöaikana.

Vaikka aivot kehittyvät aikuisuuteen asti, peruspiirteet eivät tässä suhteessa muutu. Miesten homoseksuaalisuutta aiheuttava tekijä on poikasikiön liian vähäinen altistuminen mieshormoni testosteronille kohdussa ollessaan. Eli homomies on naismies. Tästä johtuu miehesi kiinnostus ulkonäköönsä. Sehän on ihan luonnollista naisille. Mille lesbo on altistunut liian vähän kohdussa kun homo on testosteronille?

Saattaa poikaystäväsi tietysti olla biseksuaali, mutta vaikea sanoa. Todennäköisemmin tämä kirjoituksesikin on vain joku provo. Mutta jos oikeasti seurustelette, niin kyllä sitten "poikaystäväsi" pitää kestää kysyminen tuollaisestakin asiasta. Parisuhteessa olevana voin kertoa, että silloin joutuu usein keskustelemaan ja kysymään paljon aremmistakin aiheista. Se voi olla vaan niin hyvät ihmiset että ihminen on niin itserakas että oma vartalo menee toisten edelle.

Voi olla että hänellä on jokin vaihe meneillään myös, ehkä itsevarmuusongelma jolloin yrittää päteä että kehuisit. Ei edes tullut mieleen seksuaalinen suuntautuminen. Vaan vaikka itsevarmuuden puute. Liian itserakkaan tyypin kanssa ei jaksa kauaa olla, rasittaa.. Kyllä se on homo. Olet sille vain kulissi. Homon tunnistaa pitkistä etusormista, ailahtelevasta mielestä, neitimäisestä mutta teko miehekkäästä käytöksestä, psyyke lääkkeistä, kiinnostuksesta omaan paskaansa ja pieruun, olevinaan kiinni jäämisestä vieraan naisen kanssa olemisesta, yleisestä heikkoudesta, neitimäisestä puheesta ja niinkuin sanoit lisäksi vielä nuo omat huomiosi.

Miljoonat heteronaiset naimisissa homojen kanssa" Uusimpien tietojen mukaan pelkästään Kiinassa on noin 16 miljoonaa naista naimisissa homoseksuaalisten miesten kanssa. Naiset kärsivät hiljaisesti rakkaudettomissa avioliitoissa! Osa naisista joutuu jopa miestensä pahoinpitelemiksi, koska nämä ovat suurissa paineissa. Professorin mukaan jopa 90 prosenttia homomiehistä menee sosiaalisten paineiden vuoksi naimisiin naisen kanssa!!

Hän perusti internet-sivun homojen vaimoille, jolla on jo nyt 1. Sillä vältetään sosiaalinen hyljeksintä läheisten piirissä. Hänen mielestään homoseksuaalien vaimoista puhuminen vain nostaa vihaa näitä naisia ja homoyhteisöjä kohtaan. Kannattaisko sun liittyä tonne "homojen vaimot" sivustolle? Moni ei tunnu tajuava että se on vitsi kun sanotaan turhamaista miestä homoksi.

Liian pikkutarkka ja huomautteleva mies, siinä ei pysty olemaan oma itsensä vaan hukkuu hänen voimakkaaseen persoonaansa.

Naisen pitää liikaa miellyttää häntä. Lisäksi miehen mukaan kaikki pitäisi tehdä, siltä kuulostaa kun lukee tekstiä. Hän suhtautuu hieman ylimielisesti ja määräävästi? Itse samassa tilanteessa saattaisin olla onnellisempi sinkkuna. Oli hän kumpi tahansa. Tai sitten selvittää mistä kiikastaa. Jokainen voi käydä kuvauttamassa omat aivonsa jolloin selviää mikä olet? Pitäiskö ihmiset jakaa näin moneen ryhmään: Haista sä aivokuvatus p i i i t - k ä ä ä ä vitttu!

Mikä minä olen kun pitkässä parisuhteessani en halunnut lähes koskaan seksiä mutta eron jälkeen ei ollut mitään ongelmaa seksin suhteen miesten kanssa? Olenko miesnainen vai naisnainen? Vai normaalinainen jota ei vaan tuo mies sytyttänyt pitkässä parisuhteessa? Miehet voisi katsoa peiliin jos nainen ei halua seksiä. Pankaas lukien ylen tekstisivulla oleva tutkimus,niin varmaan näistäkin kirjoittajista useampi löytää itsensä sieltä.

Hän on ulkonäkökeskeinen ihminen! Mun mielestä siinä ei ole mitään pahaa, jos haluaa pitää oman "komeana" pitävänsä naaman sekä vartalon mahdollisimman silmää miellyttävänä. Ehkä siisteysfriikkikin, kun huomauttelee sinulle likaisesta tukasta. Meikkiin puuttuminen on jo vähän siinä ja siinä, onko se ulkonäön arvostelua.

Tarkka kaveri toisaalta, jos huomaa pienenkin virheen meikissä Pyydä ystävääsi kysymään puolestasi. No eih'n se homo ole vaan Bi.. On monilla otsaa valehdella olevansa sinkku ja jotkut sanovat myös olevansa homoja, jotta pääsisivät sänkyyn, sillä moni homo ei halua biseksuaalin kanssa minkäänlaista toimintaa. Biseksuaalisuus on se pinttynyt tahra vähemmistöjen keskuudessa, joka saastaa ja pilaa samalla homojenkin mainetta, koska petetyt naiset, jotka saavat tietää miehensä touhuista julistavat eronsa syyksi sen, että mies onkin homo, vaikka oikeasti olisi bi.

Suurin osa seksin etsijöistä kaikenmaailman sivustoilla on joko ukkomiehiä tai naisen kanssa parisuhteessa olevia bi-miehiä. Aina etsitään salaseuraa ja suurin syy siihen miksi pitää olla niin hiton salaista, on se, että näillä miehillä on naikkonen odottamassa kotona.

Saat multa kyrrpää, ja se on mulla ISO molo. Bi-miehet ei käytä edes kumia! Sitten naisenne siinä ihmettelee kun on hiivaa ja ties mitä tulehdusta. Kuinka te oikeasti voitte olla niin välinpitämättömiä? Erotkaa naisestanne ja pankaa sitten rauhassa muita miehiä niin paljon kuin sielu sietää. Se saattaa johtua tästä syystä: Tulee niitä tauteja muualtakin kuin perästä kuule.

Suu se varsinainen bakteeripesä onkin eikä se pillukaan aina ruusuilta haise, katsoppa aamulla kieltäsi oikein kunnolla mikä karstakerros siinä on. Mutta toivottavasti ei ole. AIDS ei ole "homojen tauti" vaikka se leviääkin helpoiten anaaliseksissä, sillä peräsuolessa on ohuimmat limakalvot ja anuksen laajentuessa tulee ns. Lesboseksissä on kuulemma alhaisimmat tarttumistilastot. Googlettamalla selviää jos haluaa tietää lisää. Jos tuolle linjalle lähdetään, niin AIDS ja HIV on "heterojen tauti", sillä suurin osa sitä sairastavista on heteroita ja levittäjistä myös.

Mutta tuolle linjalle en lähde, tärkeämpää on tautien ehkäisy kuin se, että "kenen tauti" mikäkin on. Hygieniatietous myös kummasti parantaa seksin laatua.

Tunnetut biit, lesbot ja homot Suomessa http: Tutkimus osoittaa, että homofoobikot eivät tunnista omaa seksuaalisuuttaan. Sivuilla myös sanotaan, että jo Sigmund Freudin mielestä ihmisillä on usein negatiivisia asenteita niitä asioita kohtaan, joita he eniten kaipaavat, mutta kieltävät itseltään. Niin näitä tutkimuksiahan tehdään ja julkaistaan sentakia, että saataisiin vastustajat hiljaisiksi.

Suurelta osin nämä tälläiset tutkimukset ovat tilaus työtä ja herra Sigmundhan oli hymm, ota itse selvää. Pedofilia on parafilia ja huomioi myös sana 'usein'. Freud nyt myös oli mikä oli. Voisit kysyä jotenkin kautta rantain? Kerro vaikka nähneesi unta, jossa olit naisen kanssa ja kysy, onko toinen nähnyt vastaavia unia omasta sukupuolestaan. Minun ex-miheni käyttäytyi samoin.

Minä tunsin olevani mies sängyssä, kunnes sitten kun mies alkoi toivo jotain tapahtuvan anaalissaan, alkoi herätyskellot soida. Ennen minulla äijällä oli vain miehiä, ja minun aikanakin tapaili miehiä. Minä sitten aloitin myös erään miehen tapaamisen, ja se sopi hänelle hyvin. Eipähän tarvinnut minua tyydyttää viiteen vuoteen. Mies löysi itseään 15 vuotta vanhemman naisen, ja nyt kun nainen on 80v, on mies Yhdessä ryypiskelevät, ja ukolla on toinen asunto siihen toiseen hommaan.

Kulissi siis pitää edelleenkin. Kannattaa tässä uskoa vaistoa. Onko tuossa "ykshomovaan" joku ilkeä kakara kiusaamassa toista nuorta?

Teksti vaikuttaa tarpeeksi älyvapaalta. Kaikki jotka kirjottelee tänne kommentteja, että muka "naisen paras ystävä on homo" tai "on tieteellistä näyttöä että jotku miehet on homoja syntyessään".

Jokainen voi itse valita homosteleeko vai ei. Ja se on syntiä. Ja suurin osa näistä viesteistä on pelkkää propagandaa, jonka tarkoituksena on huonontaa "neitimäisten" miesten itsetuntoa.

Oikeasti kyse on ns. Ja toisaalta yritetään saada myös naiset uskomaan tähän valheeseen. Mutta tuskin kellään on ylimääräistä rahaa käydä huvin vuoksi PET-kuvauksessa? Taasko tätä pseudotieteellistä miesnaisnuesmais paskaa Sinne meni useampi tonni. Henkilö tietää itse paremmin omat asiansa eikä ole mitään poppakonsteja joka automaattisesti kertoisi totuuden kaikesta, hei haloo Enkä myöskään käsitä miten saat vaikkapa miehen aivot naiselle? Tällöinhän olisi transsukupuolinen, eli väärän sukupuolisessa kehossa korjatkaa termi jos väärä Muistuttavat onkin aivan eri asia, kuten sanoinkin.

Miksi heterojen aivoja ei sorkita, mikä siinä homppelissa niin perkeleesti kiinnostaa? Ei homot naisten kanssa ole ja jokainen itsensä tietää, taidat olla itse vähän dorka. Homoudesta voi paran Tämä on hauskaa koska Uotinen ei ole mikään "eheytynyt": Kaksi miestä myönsi kokeilleensa seksiä ja toinen heistä oli jopa seurustellut naisen kanssa.

Kummatkin näistä tapauksista totesivat, että seksi miehen kanssa on huomattavasti parempaa. Seksi on parempaa miesten kesken? Mikä siitä tekee parempaa?

Toinen mies ottaa siltä suihin enemmän ja paremmin? Peräreikä on tiukempi kuin naisen vagina? Homo tai epävarma seksuaalisuudestaan tai B. Jos puhuminen ei auta ja tunnet itsesi aina vaan karskiksi mieheksi ja siitossonniksi sen kanssa sängyssä kun otat ohjat käteen niin sitten etsit uuden miehen..

Eikä sillä siinä vaiheessa ole enää väliä oliko se homo. Perästä kuuluu varmasti jos miehen löytää. Homo or not homo Ei sitä mistään tiedäkkään. Minä voin kertoa omakohtaisesta kokemuksesta että elin yhdessä homon kanssa 10 vuotta joista 7 vuotta naimisissa.

Tein 2 lasta, ostimme talon ja minä luulin kaiken aikaa että meillä on kaikki hyvin. Tosin seksi oli kortilla, melko harvinaista herkkua ja tämän hetkisellä kokemuksella myönnettäköön että surkeaa sellaista. Hän oli myös sairaloisen mustasukkainen ja väkivaltainen. Tunnen että hän varasti 10 vuotta elämästäni salaamalla homoutensa. Asia paljastui minulle vasta kun olimme jo eroamassa.

Eron syy oli hänen väkivaltaisuutensa. Vaikka emme kyllä muutenkaan pidä yhteyttä. Hän seurustelee edelleen saman miehen kanssa jonka vuoksi hän ilmeisesti eron halusi.

Tee ratkaisusi nopeasti ettet pilaa omaa elämääsi JOS miehesi onkin homo. Asiasta on vain keskusteltava suoraan. Nyt on helppo neuvoa kun itse olin niin pentu etten tajunnut koko tilannetta ajoissa.

Toivon ettei sinusta tulisi yhtä katkeroitunutta ihmistä kuin minusta joka on niin täynnä vihaa vieläkin että voin fyysisesti pahoin jos näen vilauksenkin ex miehestäni.

Lopeta sinä homma äläkä tuhlaa miehesi aikaa ja elämää kun se ei kerran jaksa koko ajan riippua kintaissasi kiinni. Jos homo voi seurustella tai panna naisen kans, niin silloin kuukin voi paistaa päivällä ja aurinko yöllä!

Kun luin tuon sinun kirjoituksesi, niin vaikutat siltä, ettet ole edes ajatellut, että vikaa saattaisi olla sinussa. Ajattelet ennemmin että hän on homo, kuin suostuisit katsomaan peiliin ja ajattelemaan asiaa joka kantilta. Sinuna kyllä ottaisin asian keskusteluun miehesi kanssa kunnolla, ei sitä, että onko hän homo, vaan ne asiat jotka oikeasti vaivaavat, kuten huono seksi.

Ja nuo naiselliset tavat eivät kyllä mielestäni tarkoita yhtään mitään. Nykyaikana miehet vain pitävät huolta kropastaan joka osa-alueella, katsos mainonta tavoittaa nykyään myös meidät!! Kysy siltä kuule ihan suoraan, että onko Pe r se kipee ja haiseeko kikkelpaageli p a sk alta. Jos edes jompi, kumpi noista kysymyksistä on kyllä niin asia on selvä hän on Homppeli, eli suklaapuolen pakoputkipoika Silloin voit mennä MotoNettiin ja ostaa sieltä Homppelille lahjksi suurimman 7 tuumaisella putkella varustetun takapöntön, sitä sopii hinkata.

Voi jumalauta, jaa että itsestä huolehtiminen ja "naiselliset" tavat tekee homoksi? Homoksi tekee se että pitää VAIN miehistä seksuaalisessa mielessä. Millään muulla ei ole mitään merkitystä. Tainnu jäädä terveystiedon tunnit väliin? Moni kakku päältä kaunis En ymmärrä näkökantaasi ollenkaan. Miksi mies kiihottuisi ja haluaisi elää elämää kanssasi, jos olisi homo. Olen itse lesbo ja liikun homopiireissä, eikä vastaavaa tapausta ole tullut ikinä vähemmistöpiireissä vastaan.

Olisiko kyse siitä, että yrität löytää " vian" poikaystävästäsi, jotta saisit selvyyden niille asioille, jotka eivät miesystävässäsi miellytä? Miksi alunperin rakastuit mieheesi? Miehet, niinkuin kaikki ihmiset, ovat yksilöitä, erilaisia temperamentiltään. Löytyy myös paljon naisia, jotka pitävät siitä, että saavat olla suhteen dominoivampia osapuolia tietyissä asioissa, eikä se tee henkilöistä lesboja.

Voisin kuvitella, että yhteiskunnan paineet, jossa miehen oletetaan olevan aina itsevarma, aloitteellinen ja suora, ovat monelle miehelle suuri stressin aihe. Naisille sallitaan varsinkin seksuaalisuudessa paljon vapaammat kädet kuin miehille, joka luo paineita toiselle sukupuolelle. Miehisyyttä ja naisellisuutta eivät luo yhteiskunnan ja median luomat ennakko-odotukset, vaan se, miten ihminen itsensä kokee.

Haittaako sinua miehesi piirteet vai se, että pelkäät, että miehesi olisi homo? Kertomasi perusteella tuskin on. Jos ongelmana on vain edellinen, niin ongelmaa ei edes ole. Jos miehesi piirteet, et ole yhdessä itsellesi sopivan miehen kanssa. Toivottavasti saat asiaan jotain selvyyttä.

Älä mieti liikaa, jos olet onnellinen miehesi kanssa. Suhteenne kuulostaa todella toimivalta, jossa molemmat välittävät toisistaan. Oletteko keskustelleet suoraan asioista? Jos hän ei ole vaikka valmis seurusteluun tai ei yksinkert. Kyllä tuo vaikuttaa ihan heteromaiselta käytökseltä? Mutta poikaystäväsi onkin sitten toista maata, ei välttämättä syty seksistä heti.. Ei tunne että se on tärkeää? Ulkonäöstään huolehtiminen, kun mies huolehtii itsestään on nykypäivää, tätä hetkeä, Se on tämä tasa-arvo: Mies huolehtii ja saa pitää muodista ja kauneudesta siinä missä nainenkin Eikä se ketään leimaa Homoksi?

Ja eikös se että kun vähän huomauttelee sun ulkonäössä virheistä, kuten meikistä? Niin jos se ois se HOMO niin tuskin sitä sun meikkisi kiehtois yhtään Mutta voittehan te tutkia asiaa yhdessä? Ja kokeila kuinka hän syttyy sitten, Keinoja on monia kuin on tapojakin, mutta meistä ihmisistä jokainen on persoonallinen, oma yksilö?

Et tiedä ellet kysy Ainoa asia, jonka voit tehdä on kysyä suoraan sen jälkeen kun olet kertonut oma arviosi hänestä. Tuo ei olo homouden merkki edes ja jos on niin kaikki suomen miehet ovat sitten lähes tulkoon homoja. Kyllä voi olla homo, miksei voisi?!

Itsellä nainen omakohtaista kokemusta vähän vastaavasta tilanteesta. Kaverini on ulkoisesti ja käytökseltään ihan kuin kuka tahansa heteromies. Asuimme samassa kämpässäkin kesätyöaikana ulkomailla ja en sielläkään huomannut mitään erityistä. Kävimme baareissakin yöseuraa katsastamassa jälkeen päin on naurattanut nämä reissut, molemmat taisimme siis sittenkin kisata samoista miehistä: Siihen mennessä kaverillani oli ollut 2 pidempiaikaista tyttöystävää ja lukuisia lyhyitä suhteita, joista yksi oli päällä on-off tyyppisesti juuri tuona kesänä.

Suhteet kariutuivat aina kaverini aloitteesta ja syynä oli "erilleen ajautuminen" tms. Nyt sitten kaverini muutti joitakin vuosia sitten ulkomaille pysyvästi ja emme nähteen muutamaan vuoteen. Kun lähdin käymään siellä suunnalla ja kyselin majoitusta, hän sanoi että tottakai.

Älä kumminkaan vedä niin päin johtopäätöstä että jos se tykkää ni olis automaattisesti homo. Se on selvää miltä sinusta tuntuu kuviteltu seksi. Penis sopii yhtä hyvin peräsuoleen kuin vaginaan. D mut siinä tapauksessa tietty, et ei olis raiskaus, ku nauttisin siitä vaan helvetisti: Rinnat voivat olla kauniit siinä kuin muukin vartalo, mutta ei ne minuakaan kiihota sen enempää.

Peniksen homoseksuaaliseen kehittäminen lesbot rakastelee

Homo ilmainen seksi videot sexsi sivut

Miksi niin moni homo sitten on ollut jopa naimisissa naisen kanssa? Tai monella homolla on ollut tyttöystävä? Ei mitenkään "ei mitenkään". Mites sitten selität kaikki ne vuosien saatossa avioliitoissa syntyneet lapset, joiden isät huomasivatkin aikojen suvaitessa, että tässähän ollaankin homoja? Eli siis menneinä vuosikymmeninä kaapissa asustelleet homot, jotka ovat menneet ja olleet naimisissa, kun muuten olis lynkattu kotiportaille Pakko on ollut joskus ottaa eteen, kun perillisiäkin Täällä tosin vähemmän kuin eräissä maissa.

No kyllähän eteen saa ottamaan vaikka kenen käsi, ei tuntoaisti sukupuolta ymmärrä. Eri asia onkin se että kokeeko sen eteenottajan mitenkään miellyttävältä. Moi vaan kaikki homot. Mulle selvisi vasta lähiaikoina että kaksi veljistäni ovat homoja! Järkytys oli niin suuri, etten sitä vieläkään voi ymmärtää!

Yhdessäkin on ihan tarpeeksi purtavaa Ollaan viel kirjailijasukua, joten mölyt pitää pitää mahassa. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Kyllä sinulla on todella vilkas mielikuvitus! Tuskin kukaan homo vajoaa niin alas että alkaisi akan kanssa edes seurustelemaan, sänkyhommista puhumattakaan. Kyllähän homot ovat menneet naisten kanssa naimisiinkin sitä katuen joten mihin perustat väitteesi? Jos homous on sitä et pistetään naapurin jätkää peräsuoleen Miten niin vilkas mielikuvitus?

Olen lukenut, kun naimisissa olevat kaappihomot ovat kertoneet, ettei seksi sinänsä naisen kanssa ollut vaikea "suoritus", mutta se oli suoritusta sinänsä.

Onhan miehiä naimisissa naisten kanssa, vaikka ovat sisimmässään homoseksuaaleja. Jos poikaystäväsi ei vielä tiedä, mitä oikeasti on, tai ei halua sitä tunnustaa? Onhan mahdollisuus, että seksuaalisuus kätketään uran vuoksikin, sillä homoutta ei välttämättä katsottaisi suopeasti. Poikkean siten mielipiteelläni tästä viestiketjusta, sillä olen sillä kannalla, että sinun kannattaa luottaa vaistoihisi tässä asiassa ja seurata tilannetta, erityisesti tiettyjä asioita.

Onko välillänne tunnesidettä, ts. Vai onko oleminen pinnallista vailla läheisyyttä ja tunteita. Katsooko hän silmiisi, kun rakastelette? Vai olisiko mahdollista, että hän fantasioi samaan aikaan ja välttelee kohtaamista kanssasi, vaikka fyysisessä aktissa olettekin? Pitääkö hän tyydyttämistäsi tärkeänä ja erityisesti nauttiiko hän suuseksin antamisesta? Tämä on melkoisen paljastava elementti. Entä käytös ja muu persoona?

Kuinka paljon feminiinisiä ja kuinka paljon maskuliinisia piirteitä? Viestiikö olemus, että hän on sinut seksuaalisuutensa kanssa? Seksuaalinen suuntautuminen pitää sisällään monta osa- aluetta, kuten seksuaalinen viehättyminen, emotionaalinen viehättyminen Et ole ensimmäinen nainen varmastikaan, joka näitä kysymyksiä pohtii Kyllä tässä nyt yritetään taas yksinkertaisesta asiasta tehdä monimutkaista.

Kuten sanoin ei kukaan täysjärkinen homo vajoa niin alas että menisi akan kanssa sänkyyn. Biseksuaalit ovat asia erikseen. Ja mitä tulee kulissi elämää eläviin kaappi homoihin niin voihan sitä ihminen perustaa elämänsä valheessa elämiseenkin, mutta siitä kärsii sekä itse että puoliso. Ja jos siinäkin tapauksessa päädytään sänkyyn asti niin silloin ei ole kysymys homo vaan biseksualismista. Toki ymmärrän senkin jos jotkut työnantajat ovat niin ahdasmielisiä kiihkoilijoita etteivät hyväksy homoseksualismia, niin silloin saattaa olla parempi vaihtoehto pysyä kaapissa.

Mutta sitten taas kaapissa ja valheessa eläminen ovat 2 eri asiaa. Itsekkin nimittäin olen kaapissa, mutta ei minulla tulisi silti mieleenkään että alkaisin jonkun naisen kanssa elämään kulissi elämää, se on juuri sitä valhetta. Elävässä elämässä esimerkkejä riittää. Ei tarvitse kun katsoa mtv3 gay -chattia. Tämä on vaan katsomista kulissien taakse. Eihän se tarkoitakaan, että juuri sinä et voisi elää valheessa, mutta ehkä joku toinen voi.

Kuinka ihmeessä näillä palstoilla yleistetään kaikkien ihmisten toimivan massoissa samalla kaavalla, eihän elämä siten toimi. Kysymys on siitä, kuinka aloittajan poikaystävä on seksuaalisesti suuntautunut, ts. Voihan bi- seksuaalisuus tarkoittaa miehellä sitä, että tuntee vain erittäin vähän viehätystä naisista, seksuaalisesti, mutta ei voikaan muodostaa pysyvää tunnesidettä naisen kanssa?

Saattaahan se olla, että kirjoittelen ihan kokemuksen valottamana. Mutta saattaapa olla toisinkin. No en ole sitä kieltänytkään etteikö hän voisi olla biseksuaali, mutta homo hän ei ainakaan ole senhän nyt näkee sokea reetakin. Kyllä voi olla homo. Kysy yhtä kauniisti ja kautta rantain, niinkun kotimaisessa elokuvassa äiti kysyi viiskymppiseltä pojaltaan, että ethän sinä poika vain oo homo.

Poikaystäväsi voi hyvinkin olla homo. Päinvastoin kuin yleisestä luullaan kaikki homot eibät ole rumia lihavia nörttejä. Toivon että olet asian suhteen suvaitsevainen, ja yksinkertaisesti vain hyväksyt sen. Kyllä naiset on sitten yksinkertaisia. Homohan sen on pakko olla, jos ei nainen kelpaa ja vähän huolehtii ulkonäöstään LOL.

Naisen logiikka ei jätä koskaan yllättämättä minua: Tuskin aikuinen mies vapaaehtoisesti olisi naisen kanssa parisuhteessa jos olisi homo. No kun se ei vielä tiedä olevansa homo. D Näinhän kirjoittaja epäili. Itseasiassa jotkut julkiset näyttelijätkin ovat homoja.

Osta tekopenis ja survaise sitä hanuriin, jos se sanoo ahhhh, niin juttu on selvä. Jospa sinä olet lepso! Mie kyllä voisin näyttää sulle ne järeemmät keinot. Jyystääkö se enemmän suklaatiosastoa kuin herkkuosastoa? Kaappihomo toisaalta tarvitsee kauniin kulissin.

Nuorella miehellä tankokin kangistuu, kun sitä riittävän paljon vemputtaa. On siis helppo näytellä heteroa. Voisihan siltä kysyä, oletko homo? Jos se valehtelee, se on homo. Poikaystäväsi täyttää vääränlaisen narsistin piirteet. Hänelle omaminä ja itsensäihailu on niin tärkeää.

Että hän ei huomaa sinua omassa kauneudessaan ja itseriitoisuudessaan. Tietenkin jotku homot on luonteenpiirteiltään hyvinkin poikaystäväsi kaltaisi Tai aika monet oikeastaan. Aloitus on pelkkä luultavasti pelkkää trollausta. Jos näin on, hän kyllä tietää itse. Jos kysyisit, hän kieltäisi kuitenkin kaiken. Tiedän miltä tuntuu kun mies pitkän suhteen jälkeen kertoo olevansa homo.

Hän käyttäytyi samalla tavalla kuin tuo sun poikaystäväsi. Ulkopuoliset suhteet toisten naisten kanssa ei ole mitään verrattuna siihen mustasukkaisuuteen ja avuttomuuteen, joka silloin iskee! Mitäs teet, hän tykkää miehistä, kaikki aseet riisuttiin sinulta pois ennen kuin taistelu edes ehtinyt alkaa!! Ja nyt on omakotitalo ja lapsiakin!

Tämä lauseesi on aika paljastava: Ei se miehes oo homo. Me jotkut miehet vaa tykätään huolehtia ulkonäöstämme. Te maalaistytöt ette sitä vaan ymmärrä. Jos hän on huomauttanu su rasvasesta tukasta, niin se on silloin oikeesti rasvanen sieltä juuresta ja se haisee eltaantuneelle härskiintyneelle rasvalle.

Ihminen ei haista omaa pahaa hajuaan!!! Tukka pitää pestä lähes joka päivä pesuaineen kanssa. Jotkut naiset on niin laiskoja, että pesee tukan kertaa viikossa. On todella kuvottavaa rakastella naisen kanssa jonkka tukka on rasvanen ja pistävä hiki löyhkää kainaloista. Ihminen kun ei haista omaa hikeään, vaikka se haisee kun kärpän raato. Ei haisunäätäkään oo moksiskaan hajustaan. Mene suiohkuun ja pane meikkiä naamaan!!!! Tuskin on homo Totta, tuon perusteella minäkin olisin homo, koska olen huomautellut naiselleni hänen tyylittömästä pukeutumisestaan.

Ymmärrän kyllä, että jos lähtee metrin päähän kauppaan, niin se on ihan sama mitkä vaatteet on päällä, mutta esimerkiksi ravintolaan ei ole kovin hienoa mennä tuulipuvussa. Homo on se ketä Minäkin epäilen että poikaystäväni on homo, sillä hän tykkää munastani. Eikö teillä ihmisillä ole enää muuta ajateltavaa kuin seksi? Onko joku homo, lesbo, ransu tai siltä väliltä Nämä palstat on täynnä tätä samaa paskaa päivästä toiseen, miksi? Lukekaa hyvät ihmiset edes historiaa sen verran että tiedätte missä mennään.

Uskonto ja seksi ovat aina hallinneet maailmaa, ja sen kyllä huomaa kun katsoo uutisia. Eikö me joskus voitaisi tehdä toisenlainen maailma? Sellainen maailma jossa arvostetaan vanhempia ihmisiä, nuoria, lapsia ja kaikenlaisia ihmisiä. Elämässä on niin paljon hyvää, kun ei enää tarvitse ajatella noita asioita. Oletko varma että et sairasta hypokondriaa? Ota asia suoraan puheeksi.

Sano, että sua vaivaa tämmöinen asia.. Nuoruuteen nähtävästi kuuluu myös ettei uskalleta ottaa asioita esille. Jospa olet vaan kumppanisi mielestä ok kaveri, jonka kanssa hyvä kaveruus muuttui pelkäksi seksiksi sinun toive? Vaikuttaa nimittäin siltä että ette paljoa keskustele Kerrot ettet halua hukata aikaa ja kuitenkin tapailit kundia vuoden ennen kuin aloitte seurustelemaan kenen toive?

Voisiko olla että yhteinen seksinne ei vaan kiinnosta sinua ja etsit tietä ulos suhteesta, johon ajauduitte? Mistä päättelet, että olet hyväkroppainen? Kauneus on katsojan silmissä. Mies on muuttunut hyvinkin "naismaiseksi" eri ehostuskulttuurin kanssa.

Moni mies meikkaa enemmän kuin aito nainen. Miehistä myös moni pelaa miesten, että naisten kanssa eli biseksuaalisuus lisääntynyt. Voihan miehesi olla biseksuaali tai orastavaa homon vikaakin mutta jos hän nauttii siitä niin mikä ettei.

Bi ja homomiehiähän on paljon ja lisääntyvässä määrin ja ukkomiehiäkin miesten kanssa vaikka aviossa olisivatkin. Taitaa olla niin, että mies tietää, taitaa ja osaa sen toisen miehen käsittelyn paremmin todellisuudessa kuin nainen! Jännä kysymys, ehkä sinä olet alistava naine ja haluaisit itsellesi miehen jolla on huono itsetunto.

Ehkä oma itsetuntosi kaipaa parannusta, pidätkö itseäsi kauniina? Suomessa on liikaa naisia joilla on järkyttävän huono itsetunto ja he eivät kestä miehiä joilla on hyvä itseluottamus. Ehkä pelkäät että miehesi jättää sinut kun olet liian ruma. Ehkä yrität saada miehesi itsetuntoa alaspäin ajattelemalla että hän on homo. Harmi vain mutta vaikuttaa siltä että hän kohta jättää sinut ja siirtyy seuraavaan..

Jos näin käy niin keskity enemmän itseesi ja itsetuntosi parantamiseen, et ehkä ole oikeassa suhteessa tällä hetkellä. Miehelläsi saattaa olla naisen aivot? Naisten ja miesten aivoissa on rakenteellisia eroja; esimerkiksi miesten aivojen vasen ja oikea puoli ovat hiukan erikokoiset, toisin kuin naisten aivot, joiden kummatkin puolet ovat saman kokoiset.

Tieteellisten tutkimusten mittauksissa todettiin, että homoseksuaalisten miesten aivot muistuttavat enemmän heteroseksuaalisten naisten aivoja!!! Heteroseksuaalisilla naisilla ja homo miehillä aivojen vasen ja oikea puolisko olivat symmetriset. Jo vastasyntyneillä poika- ja tyttölapsilla on näkyvissä ero aivopuoliskojen symmetriassa jonka alku on siis sikiöaikana.

Vaikka aivot kehittyvät aikuisuuteen asti, peruspiirteet eivät tässä suhteessa muutu. Miesten homoseksuaalisuutta aiheuttava tekijä on poikasikiön liian vähäinen altistuminen mieshormoni testosteronille kohdussa ollessaan.

Eli homomies on naismies. Tästä johtuu miehesi kiinnostus ulkonäköönsä. Sehän on ihan luonnollista naisille. Mille lesbo on altistunut liian vähän kohdussa kun homo on testosteronille? Saattaa poikaystäväsi tietysti olla biseksuaali, mutta vaikea sanoa. Todennäköisemmin tämä kirjoituksesikin on vain joku provo. Mutta jos oikeasti seurustelette, niin kyllä sitten "poikaystäväsi" pitää kestää kysyminen tuollaisestakin asiasta. Parisuhteessa olevana voin kertoa, että silloin joutuu usein keskustelemaan ja kysymään paljon aremmistakin aiheista.

Se voi olla vaan niin hyvät ihmiset että ihminen on niin itserakas että oma vartalo menee toisten edelle. Voi olla että hänellä on jokin vaihe meneillään myös, ehkä itsevarmuusongelma jolloin yrittää päteä että kehuisit. Ei edes tullut mieleen seksuaalinen suuntautuminen.

Vaan vaikka itsevarmuuden puute. Liian itserakkaan tyypin kanssa ei jaksa kauaa olla, rasittaa.. Kyllä se on homo. Olet sille vain kulissi. Homon tunnistaa pitkistä etusormista, ailahtelevasta mielestä, neitimäisestä mutta teko miehekkäästä käytöksestä, psyyke lääkkeistä, kiinnostuksesta omaan paskaansa ja pieruun, olevinaan kiinni jäämisestä vieraan naisen kanssa olemisesta, yleisestä heikkoudesta, neitimäisestä puheesta ja niinkuin sanoit lisäksi vielä nuo omat huomiosi.

Miljoonat heteronaiset naimisissa homojen kanssa" Uusimpien tietojen mukaan pelkästään Kiinassa on noin 16 miljoonaa naista naimisissa homoseksuaalisten miesten kanssa. Naiset kärsivät hiljaisesti rakkaudettomissa avioliitoissa! Osa naisista joutuu jopa miestensä pahoinpitelemiksi, koska nämä ovat suurissa paineissa.

Professorin mukaan jopa 90 prosenttia homomiehistä menee sosiaalisten paineiden vuoksi naimisiin naisen kanssa!! Hän perusti internet-sivun homojen vaimoille, jolla on jo nyt 1. Sillä vältetään sosiaalinen hyljeksintä läheisten piirissä. Hänen mielestään homoseksuaalien vaimoista puhuminen vain nostaa vihaa näitä naisia ja homoyhteisöjä kohtaan.

Kannattaisko sun liittyä tonne "homojen vaimot" sivustolle? Moni ei tunnu tajuava että se on vitsi kun sanotaan turhamaista miestä homoksi. Liian pikkutarkka ja huomautteleva mies, siinä ei pysty olemaan oma itsensä vaan hukkuu hänen voimakkaaseen persoonaansa.

Naisen pitää liikaa miellyttää häntä. Lisäksi miehen mukaan kaikki pitäisi tehdä, siltä kuulostaa kun lukee tekstiä. Hän suhtautuu hieman ylimielisesti ja määräävästi? Itse samassa tilanteessa saattaisin olla onnellisempi sinkkuna. Oli hän kumpi tahansa. Tai sitten selvittää mistä kiikastaa. Jokainen voi käydä kuvauttamassa omat aivonsa jolloin selviää mikä olet? Pitäiskö ihmiset jakaa näin moneen ryhmään: Haista sä aivokuvatus p i i i t - k ä ä ä ä vitttu!

Mikä minä olen kun pitkässä parisuhteessani en halunnut lähes koskaan seksiä mutta eron jälkeen ei ollut mitään ongelmaa seksin suhteen miesten kanssa? Olenko miesnainen vai naisnainen?

Vai normaalinainen jota ei vaan tuo mies sytyttänyt pitkässä parisuhteessa? Miehet voisi katsoa peiliin jos nainen ei halua seksiä. Pankaas lukien ylen tekstisivulla oleva tutkimus,niin varmaan näistäkin kirjoittajista useampi löytää itsensä sieltä.

Hän on ulkonäkökeskeinen ihminen! Mun mielestä siinä ei ole mitään pahaa, jos haluaa pitää oman "komeana" pitävänsä naaman sekä vartalon mahdollisimman silmää miellyttävänä. Ehkä siisteysfriikkikin, kun huomauttelee sinulle likaisesta tukasta. Meikkiin puuttuminen on jo vähän siinä ja siinä, onko se ulkonäön arvostelua.

Tarkka kaveri toisaalta, jos huomaa pienenkin virheen meikissä Pyydä ystävääsi kysymään puolestasi. No eih'n se homo ole vaan Bi.. On monilla otsaa valehdella olevansa sinkku ja jotkut sanovat myös olevansa homoja, jotta pääsisivät sänkyyn, sillä moni homo ei halua biseksuaalin kanssa minkäänlaista toimintaa. Biseksuaalisuus on se pinttynyt tahra vähemmistöjen keskuudessa, joka saastaa ja pilaa samalla homojenkin mainetta, koska petetyt naiset, jotka saavat tietää miehensä touhuista julistavat eronsa syyksi sen, että mies onkin homo, vaikka oikeasti olisi bi.

Suurin osa seksin etsijöistä kaikenmaailman sivustoilla on joko ukkomiehiä tai naisen kanssa parisuhteessa olevia bi-miehiä. Aina etsitään salaseuraa ja suurin syy siihen miksi pitää olla niin hiton salaista, on se, että näillä miehillä on naikkonen odottamassa kotona. Saat multa kyrrpää, ja se on mulla ISO molo. Bi-miehet ei käytä edes kumia! Sitten naisenne siinä ihmettelee kun on hiivaa ja ties mitä tulehdusta. Kuinka te oikeasti voitte olla niin välinpitämättömiä?

Erotkaa naisestanne ja pankaa sitten rauhassa muita miehiä niin paljon kuin sielu sietää. Se saattaa johtua tästä syystä: Tulee niitä tauteja muualtakin kuin perästä kuule. Suu se varsinainen bakteeripesä onkin eikä se pillukaan aina ruusuilta haise, katsoppa aamulla kieltäsi oikein kunnolla mikä karstakerros siinä on.

Mutta toivottavasti ei ole. AIDS ei ole "homojen tauti" vaikka se leviääkin helpoiten anaaliseksissä, sillä peräsuolessa on ohuimmat limakalvot ja anuksen laajentuessa tulee ns. Lesboseksissä on kuulemma alhaisimmat tarttumistilastot. Googlettamalla selviää jos haluaa tietää lisää. Jos tuolle linjalle lähdetään, niin AIDS ja HIV on "heterojen tauti", sillä suurin osa sitä sairastavista on heteroita ja levittäjistä myös.

Mutta tuolle linjalle en lähde, tärkeämpää on tautien ehkäisy kuin se, että "kenen tauti" mikäkin on. Hygieniatietous myös kummasti parantaa seksin laatua. Tunnetut biit, lesbot ja homot Suomessa http: Tutkimus osoittaa, että homofoobikot eivät tunnista omaa seksuaalisuuttaan. Sivuilla myös sanotaan, että jo Sigmund Freudin mielestä ihmisillä on usein negatiivisia asenteita niitä asioita kohtaan, joita he eniten kaipaavat, mutta kieltävät itseltään.

Niin näitä tutkimuksiahan tehdään ja julkaistaan sentakia, että saataisiin vastustajat hiljaisiksi. Suurelta osin nämä tälläiset tutkimukset ovat tilaus työtä ja herra Sigmundhan oli hymm, ota itse selvää. Pedofilia on parafilia ja huomioi myös sana 'usein'. Freud nyt myös oli mikä oli. Voisit kysyä jotenkin kautta rantain? Kerro vaikka nähneesi unta, jossa olit naisen kanssa ja kysy, onko toinen nähnyt vastaavia unia omasta sukupuolestaan. Minun ex-miheni käyttäytyi samoin.

Minä tunsin olevani mies sängyssä, kunnes sitten kun mies alkoi toivo jotain tapahtuvan anaalissaan, alkoi herätyskellot soida. Ennen minulla äijällä oli vain miehiä, ja minun aikanakin tapaili miehiä. Minä sitten aloitin myös erään miehen tapaamisen, ja se sopi hänelle hyvin.

Eipähän tarvinnut minua tyydyttää viiteen vuoteen. Mies löysi itseään 15 vuotta vanhemman naisen, ja nyt kun nainen on 80v, on mies Yhdessä ryypiskelevät, ja ukolla on toinen asunto siihen toiseen hommaan. Kulissi siis pitää edelleenkin. Kannattaa tässä uskoa vaistoa. Onko tuossa "ykshomovaan" joku ilkeä kakara kiusaamassa toista nuorta?

Teksti vaikuttaa tarpeeksi älyvapaalta. Kaikki jotka kirjottelee tänne kommentteja, että muka "naisen paras ystävä on homo" tai "on tieteellistä näyttöä että jotku miehet on homoja syntyessään".

Jokainen voi itse valita homosteleeko vai ei. Ja se on syntiä. Ja suurin osa näistä viesteistä on pelkkää propagandaa, jonka tarkoituksena on huonontaa "neitimäisten" miesten itsetuntoa.

Oikeasti kyse on ns. Ja toisaalta yritetään saada myös naiset uskomaan tähän valheeseen. Mutta tuskin kellään on ylimääräistä rahaa käydä huvin vuoksi PET-kuvauksessa? Taasko tätä pseudotieteellistä miesnaisnuesmais paskaa Sinne meni useampi tonni. Henkilö tietää itse paremmin omat asiansa eikä ole mitään poppakonsteja joka automaattisesti kertoisi totuuden kaikesta, hei haloo Enkä myöskään käsitä miten saat vaikkapa miehen aivot naiselle?

Tällöinhän olisi transsukupuolinen, eli väärän sukupuolisessa kehossa korjatkaa termi jos väärä Muistuttavat onkin aivan eri asia, kuten sanoinkin. Miksi heterojen aivoja ei sorkita, mikä siinä homppelissa niin perkeleesti kiinnostaa?

Ei homot naisten kanssa ole ja jokainen itsensä tietää, taidat olla itse vähän dorka. Homoudesta voi paran Tämä on hauskaa koska Uotinen ei ole mikään "eheytynyt": Kaksi miestä myönsi kokeilleensa seksiä ja toinen heistä oli jopa seurustellut naisen kanssa. Kummatkin näistä tapauksista totesivat, että seksi miehen kanssa on huomattavasti parempaa. Seksi on parempaa miesten kesken? Mikä siitä tekee parempaa? Toinen mies ottaa siltä suihin enemmän ja paremmin?

Peräreikä on tiukempi kuin naisen vagina? Homo tai epävarma seksuaalisuudestaan tai B. Jos puhuminen ei auta ja tunnet itsesi aina vaan karskiksi mieheksi ja siitossonniksi sen kanssa sängyssä kun otat ohjat käteen niin sitten etsit uuden miehen.. Eikä sillä siinä vaiheessa ole enää väliä oliko se homo.

Perästä kuuluu varmasti jos miehen löytää. Homo or not homo Mielestäni olet kohtuullisen epäkypsän tuntuinen ja yksinkertaisesti ajatteleva ukko "kyllä mun kulli kellistää naisen ku naisen" , mutta en silti halua loukata, ennen kuin olen ymmärtänyt blogisi oikein. Teksti lienee vain riehakas ja pitkälle vedetty vitsi? Oletko miettinyt, että asian voi nähdä myös toisin päin?

Että jos tulet kokeilemaan mun persettäni, niin et enää ikinä haluais naista nähdäkään. Toisaalta, minä en varmaan antaisi sinun koskettaa minua myöskään ennen kuin tuntisimme olomme hyväksi ja turvalliseksi yhdessä. Ja vasta sitten siirtyisimme pedin puolelle. Näin yksinkertaisesta asiasta on kyse myös niin hetero- kuin lesbosuhteissakin en ikävä kyllä tunne yhtään lesboa - ja olen siitä melko harmissani - ainakin minun käsityskykyni mukaan. Se ei ole pelkkää makuuhuonegolfaamista vaan kyllä siinäkin on aina tunteet mukana.

Toki seksi kuuluu olennaisena osana parisuhteeseen, mutta kellä meistä on kaikkivaltias asema asettaa säädökset sille, mikä on oikein, mitä itse kukin makuuhuoneessaan tekee ja kenen kanssa?

Ja kukaan ulkopuolinen ei vain voi millään väittää, ettei se mitä toisten sängyissä ole seksiä, paitsi asianomaiset itse koska hehän sen tietävät.

Raamattuun on turha vedota, vaikka se kaunis ja raaka kirja onkin. Sen ovat kirjoittaneet ihmiset ja se on oman aikansa tuote - laitkin ovat muuttuneet niistä ajoista aikas paljolti. Nykyään esimerkiksi katkarapuja syövää ei kivitetä kuoliaaksi: Kiitos pienestä puheenvuoron mahdollisuudesta. Pakko sanoa, että nauroin tätä lukiessa. Teksti vaikuttaa 5-vuotiaan kirjoittamalta ja perustelemalta.

En ymmärrä, en todellakaan ymmärrä Toisaaltahan eläimissäkin on huomattu homoseksuaalisuuteen viittaavia poikkeuksia. Esimerkiksi kahden urospingviinin on todistettu rakentaneen pesän yhdessä, ja haudottavan pingviininmunan puutteessa ottaneen sopivan kokoisen kiven haudottavaksi. Kaikkein naurettavinta oli vertaus anorektikkoihin, ketkä eivät halua syödä.

Ihan vain tiedoksi, että anorektikko ei PYSTY syömään, vaikka haluaisikin, koska ahdistus on niin suuri. Mee takasin sinne peruskouluun, koska nää kaikki asiat opetellaan siellä.

Ihmiset on erilaisia, ja mitä se sua liikuttaa jos jotkut tykkää samaa sukupuolta edustavasta henkilöstä? Harrasta sinä vain naisten kanssa seksiä jos haluat, mutta anna muiden elää omaa elämää. Pohdiskele näitä vaan oman pään sisällä Voi hitto, mitä se sua liikuttaa, jos joku panee jotakuta perseesee, on kasvissyöjä ja sairastaisi anoreksiaa?

Mitä se suhun vaikuttaa. Anna ihmisten olla rauhassa. Kannattais kans miettiä miten sun tekstit loukkaa muita ihmisiä, toisaalta sehän sun tarkotus alunperin on tainnut ollakin. Mistä sä voit tietää olevas hetero jos et oo koskaa harrastanu homoseksiä? Penis sopii yhtä hyvin peräsuoleen kuin vaginaan. Kuten myös suuhun tai vaikka käteen. Tai puunrungossa olevaan reikään. Ja koska sylki on liukasta, on se varmaan tarkoitettu liukastukseksi.

Ihmisen suukalusto sopii sekä liha- että kasvissyöntiin. Niitä käytetään siis molempiin. Paremmin se soveltuu kasvissyöntiin, joten pelkkien kasvisten syönti on fiksumpaa kuin vain lihan. Esimerkiksi käsien pitelyllä saattaa olla sekä seksuaalista että ei-seksuaalista merkitystä, riippuen kulttuurista ja tilanteesta. He eivät vain tahdo.

Monet ovat kokeilleet, eivätkä pitäneet. Miksi joku ryhtyisi homoseksuaaliksi koska ei pidä seksistä ollenkaan? Läheisyyttä voi kokea olematta suhteessa. Ihmisellä voi myös olla ihan ystäviä, läheisiäkin, ilman seksiä. Parisuhdettakin voi pitää yllä ilman seksiä. Oletko ollenkaan ajatellut mitä sinulle sanotaan? Oletko koskaan miettinyt, että olisit väärässä? Oletko koskaan edes harkinnut selventäväsi, että kirjoitat vain omia mielipiteitä?

Kirjoitat ne absoluuttisen totuuden sävyyn, joka väistämättä provosoi kaltaisiani ihmisiä osoittamaan useimmiten turhaan miksi ja miten olet väärässä. En ole koskaan ymmärtänyt, miten joku ihminen voi väittää olevansa täysin homoseksuaalisesti suuntautunut. Voin ymmärtää, että joku on vastakkaisen sukupuolen lisäksi kiinnostunut myös samaa sukupuolta olevista henkilöistä. Sen sijaan en tajua, miten joku voi olla vastakkaisen sukupuolen sijasta kiinnostunut vain samaa sukupuolta olevista ihmisistä.

Miten joku voi väittää, että ei halua harrastaa seksiä vastakkaisen sukupuolen kanssa? Ihminen on luotu mieheksi ja naiseksi.

Ihmisten sukupuolielimet ovat sellaisia, että ne on tarkoitettu miehen ja naisen väliseen sukupuoliyhdyntään.

Penis sopii hyvin vaginaan; se on selvästi tarkoitettu sinne. Kaikki nisäkkäät parittelevat sillä tavalla, että uros työntää peniksensä naaraan vaginaan. Haluttomuus olla heteroseksuaalisessa yhdynnässä on biologisesti yhtä omituista kuin haluttomuus syödä lajityypillistä ravintoa. Homoseksuaalisuutta voisikin verrata kasvissyöntiin. Ihmisen hampaat ja ruoansulatuselimistö ovat selvästi sellaiset, että ihmisen on tarkoitus syödä lihaa. Kieltäytyminen lihansyönnistä on perverssiä, koska terve yksilö ei määritelmän mukaan torju lajityypillistä ravintoa.

Haluttomuus olla heteroseksuaalisessa sukupuoliyhdynnässä on samanlaista epänormaalia, itsetuhoista käyttäytymistä kuin lajityypillisestä ruoasta kieltäytyminen. Homoseksuaalisesti suuntautunut ihminen ei käytä sukupuolielimiään siihen, mihin ne on tarkoitettu.

Tämä on sama asia kuin jos joku ei käyttäisi hampaitaan ruoan syömiseen. Sukupuoliyhdyntä ei toki ole samalla tavalla välttämätöntä yksilön oman eloonjäännin kannalta kuin jonkinlaisen ruoan syöminen, mutta normaalista seksistä pidättäytyminen on samalla tavalla perverssiä kuin normaalin ruoan välttely.

Useimmat ihmiset ovat sitä mieltä, että katolisen kirkon papiston selibaatti on perverssi idea. Pappien pidättäytyminen normaalista seksistä johtaa siihen, etät he raiskaavat lapsia. Vaikka joku pappi ei raiskaisi lapsia, selibaatissa olo on silti perverssiä. Homot ja lesbot ovat sikäli samalla tavalla selibaatissa kuin katolisen kirkon papit, että hekään eivät harrasta normaalia seksiä eli naisten ja miesten välisiä sukupuoliyhdyntöjä.

Homot ja lesbot ovat siis samalla tavalla epänormaaleja kuin katolisen kirkon papit. Homot ja lesbot eivät oikeastaan harrasta seksiä, koska seksi eli sukupuolinen kanssakäyminen tarkoittaa kahden eri sukupuolta olevan yksilön keskinäistä yhdyntää. Jos yksi nainen nuolee toisen naisen vaginaa, ei se ole mitään seksiä.

Sukupuoliyhdyntä on määritelmän mukaan kahden eri sukupuolen yhtyminen toisiinsa. Seksi tarkoittaa sitä, että nainen saa vaginaansa miehen peniksen.

Jos nainen ei saa penistä, silloin nainen ei harrasta seksiä. Vastaavasti, jos mies ei saa pillua, silloin mies ei harrasta seksiä.

Jos mies työntää peniksensä toisen miehen anukseen, ei se ole mitään seksiä. Se on kahden miehen keskinäistä pelleilyä eikä mitään seksiä.

Homoseksuaalinen kanssakäyminen on nimenomaan pelkkää pelleilyä, koska naisten ja miesten sukupuolielimet on selvästi tarkoitettu nimenomaan heteroseksuaaliseen yhdyntään. Homoilla on samanlaiset sukupuolielimet kuin normaaleilla miehillä ja lesboilla samanlaiset kuin normaaleilla naisilla.

Niinpä homot ja lesbot eivät voi olla kyvyttömiä olemaan normaalissa sukupuoliyhdynnässä. He eivät ole harrastamatta seksiä siksi, että he eivät kykenisi siihen; he pidättäytyvät siitä oma-aloitteisesti ja tietoisesti, kuten katolisen kirkon papit. Homot ja lesbot tietysti sanovat itse, että he eivät kerta kaikkiaan halua olla sukupuoliyhdynnässä vastakkaista sukupuolta olevien ihmisten kanssa. Miten he voivat väittää sellaista, jos he eivät ole koskaan edes kokeilleet heteroseksuaalista yhdyntää?

Useimmat homot ovat sellaisia miehiä, jotka eivät ole kertaakaan elämässään olleet yhdynnässä naisen kanssa. En ole koskaan kuullut kenestäkään miehestä, joka olisi ryhtynyt homoksi kokeiltuaan ensin seksiä naisten kanssa. Tämä viittaa siihen, että miehelle on fyysisesti mahdotonta olla nauttimatta sukupuoliyhdynnästä naisten kanssa.

Kukaan mies ei sano: Väitän, että niitä ei löydy. Sen sijaan lesbojen keskuudessa on paljonkin sellaisia naisia, jotka ovat aiemmin harrastaneet seksiä miesten kanssa. Näiden naisten ryhtyminen lesboiksi ei kuitenkaan johdu siitä, että he olisivat aidosti homoseksuaalisesti suuntautuneita.

Pikemminkin nämä lesbosuhteeseen ryhtyneet entiset heteronaiset ovat aseksuaalisia ihmisiä, jotka eivät varsinaisesti halua harrastaa seksiä lainkaan.

Heitä voisi verrata anorektikkoihin, jotka eivät halua syödä. Tällaiset aseksuaaliset naiset ovat aiemmissa heterosuhteissaan voineet harrastaa paljon seksiä lähinnä miestensä mieliksi; he siis ovat vain "antaneet" miehilleen kokematta itse halua seksiin.

Kun tällaiset naiset sitten ovat kyllästyneet antamaanmiehilleen, he ovat ryhtyneet lesbosuhteisiin välttyäkseen harrastamasta seksiä. He eivät ole halunneet elää sinkkuina, koska naisilla on valtava läheisyyden tarve. Aseksuaaliset naiset elävät usein heterosuhteissakin vain tyydyttääkseen läheisyydentarvettaan.

Sen sijaan aseksuaaliset miehet elävät sinkkuina, koska eivät koe tarvetta läheisiin, intiimeihin ihmissuhteisiin. Tämä selittää sen, että on olemassa lesboiksi ryhtyneitä entisiä heteronaisia. He ovat todellisuudessa aseksuaalisia naisia, jotka ovat olleet aiemmin heterosuhteissa vain saadakseen itselleen läheisen ihmissuhteen, tyydyttääkseen läheisyydentarvettaan, paetakseen yksinäisyyttä.

Kyllästyttyään harrastamaan seksiä miestensä kanssa nämä aseksuaaliset naiset ovat ryhtyneet elämään lesboina saadakseen itselleen läheisen ihmissuhteen ilman miehiä. Erikseen on sitten ne lesbot, jotka eivät ole koskaan harrastaneet seksiä miesten kanssa. Nämä naiset ovat neitsyitä.

Heidän pitäisi menettää neitsyytensä miesten kanssa, jotta he tajuaisivat seksistä jotakin. He luulevat, että heivät halua harrastaa seksiä. He eivät kuitenkaan voi tietää sitä, koska he eivät ole koskaan harrastaneet sitä. Jotkut pikkulapset kieltäytyvät maistamasta jotain ruokaa sillä perusteella, että se on "yäk"; he eivät kuitenkaan voi tietää sitä ennen kuin ovat maistaneet sitä.

Muslimit ja juutalaiset kieltäytyvät syömästä sianlihaa; jos he kuitenkin tulisivat maistaneeksi sitä, he myöntäisivät sen olevan hyvää. Vastaavasti lesbojen pitäisi menettää neitsyytensä sukupuoliyhdynnässä miesten kanssa, jotta he tajuaisivat seksistä jotain. Lesbot ja homot ovat ikään kuin pikkutyttöjä ja -poikia, jotka eivät ole vielä oppineet harrastamaan seksiä.

Tietyssä iässä pojat inhoavat tyttöjä ja tytöt poikia. Lesbot ja homot eivät ole päässeet tämän ikävaiheen ylitse. Murrosiässä tytöt kiinnostuvat pojista ja pojat tytöistä.