15/01/2018 Discreet Gay Dating 0

Olen käynyt arabimaissa ja koska satun olemaan blondi, juuri tuollaiset vanhemmat herrat loivat minuun irstaita katseita ja saivat perhoset pörrimään mahassani. Uskaltaako mennä itse asiaan? Ja ennen kaikkea missä - Egyptissäkö? Vai täytyykö tyytyä vain Saksan rajalliseen tarjontaan? Kun välillä näkee nuorten ihmisten alle 18v laittavan Kik-seuranhakuilmoituksia nettiin, niin onko ne jotain pervoja jotka valehtelevat ikänsä ja haluavat raiskata lapsia vai ovatko he sen ikäisiä mitä väittävätkin olevansa.

Sitten myöskin miten voi selvittää onko joku Kikissä pervo vai se jota hän väitääkin olevansa, siis miten pysyä turvassa Kikissä. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Ryhmät Lesbo, gay, bi ja trans Gay Milloin eka kerta? Milloin oli ensimmäinen kertanne, kun harrastitte homoseksiä siis ihan minkälaista Oon 18 v , oon neitsyt ja mietityttää olenko jotenkin jäljessä muihin ikäisiini nähden. En oo mikään kuvotus, vaan mielestäni ihan ok näköinen, mutta ketään ei minulla ole.

En halua missään tapauksessa pelkkää seksiä niin kuin monet homot tuntuvat haluavan vaan haluaisin itselleni oman kumppanin. Mutta kuulunko ns "vähemmistöön" kun olen vielä kokematon? Niin ja tämä ei ole mikään treffikeskustelu, en tullut täältä kyselemään seuraa, sillä sen verran tiiän että netissä aina kaikki on paljon kehnompia kuin mitä väittävät!

Irstaat arabimiehet Kuulun niihin, jotka ovat lääpällään irstaisiin arabimiehiin. Kik turvallisuus Kun välillä näkee nuorten ihmisten alle 18v laittavan Kik-seuranhakuilmoituksia nettiin, niin onko ne jotain pervoja jotka valehtelevat ikänsä ja haluavat raiskata lapsia vai ovatko he sen ikäisiä mitä väittävätkin olevansa.

Tuskinpa tää kovin harvinaista on. Ite oon peräti 20v ja ei oo vielä oikeaa löytyny ja poikuus on myös tallella: Mutta minuu pelottaa yksinäinen tulevaisuus: Ainakun näkee telkkarissa ja yms rakastuneita pareja, tulee niin paha olo, ja kun herää aamulla yksin sängystä, sitä vaan haaveilee että olisi vieressä se oma kulta Imut ja panot mua vanhemman pojan kanssa. Pari kertaa tuli paneskeltua vuotiaana samanikäisten kanssa.

Sen jälkeen menikin sinne vuotiaaksi ennenkuin seuraavan kerran tuli homosteltua. Selibaatin loppu oli muutto isoon kaupunkiin maalta. Mainitaankohan muuten nykyäänkään mitään koulujen seksivalistusmateriaaleissa turvaseksin tärkeydestä homoile ja lesboille? Vaikka tietysti pelkoa kumppanin raskaaksi tulemisesta ei olekaan. Pitäisi kertoa miten taudita tarttuvat ja miten niiltä voi suojautua. Syytä ainakin olisi sillä sukupuolitaudit ovat vieläkin paljon yleisempiä homoilla kuin heteroilla.

Toki heteromiehilläkin yläpää pehmenee kun alapää kovenee ja unohtuu että siltä kuvankauniilta maksulliselta naiselta voi saada pahimmillaan tappavan taudin. Veikkaisin että jos maaseudulla löytyy toinen homo niin kyllä. Meillä oli nämä jokseenkin häiritsevät tunnit pari kuukautta sitten ja ei tullut homudesta mitään puhutksi.

Meijän luokalla on 2 homoa, minä ja yks toine ja se on tullu jos kaapista toisin kuin mä ja kaikki tytöt tuijotti sitä niil tunneilla. Ope toi kortsun poikien omalle tunnille kanssa, vähän häiritsevää sitä koskea. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Enkä koe varsinaisesti menettäneeni mitään. Kenen tahansa kanssa en nimittäin seksiä harrasta.

Seksi ei ole ihmisen perustarve pikemminkin lisätarve. Seksi on lisääntymistä varten ja siitä ei pitäisi nauttia! Emme sen puutteesta kuole!!! Päinvastoin säästymme erilaisilta taudeilta.

Aiheuttaa riippuvuutta siinä kuin muutkin ja vapaaseksi tuhoaa perheet. Alkoholikin on ok kunhan sitä ei ole pakko saada eikä varsinkaan jatkuvasti. Jos on pakko runkkailla jatkuvasti niin eihän se ole normaalia. Vielä pahempaa jos on pakko olla kumppani ja on valmis raiskaamaankin. Suurin osa eläimistä harrastaa seksiä vain lisääntyäkseen ja tyytyväisiä siihen.

Monet lajit elävät yksin tai laumoissa, myös sukupuolet erillään. Moniavioisuus, puhumattakaan sisäsiittoisuudesta, ei myöskään ole hyväksi, geenit rappeutuu nopeasti. Öööh, kyllä mulla menee pää paskas jos ei tuu hyvä olo kerran viikossa, en tee toisen kanssa, olen neitsyt varmaan tämän kesän puoleen väliin saaka, täältä ei löydy ketään joka asuu hesassa ja ois siihen valmis, seurustelun lisäksi!

Itse olin 18 kun harrastin ekan kerran seksiä. Ennen sitä en olisi ollutkaan valmis, vaikka olihan se tavallaan huojennus kun se oli lopultakin tehty: Turha stressata tästä asiasta, kyllä se tapahtuu kun sen aika on. Olen 15v homo ja ensimmäinen yhdyntä tapahtui kuukausi sitten. Olen kyllä tämän saman kaverin kanssa ennenkin "sekstaillu" Itse lasken pippeli leikeiksi, nuo kaverien, serkkujen, velimiehen kanssa touhut vuotiaina.

Kiihottivat osin mutta olivat "leikiä" ja itseen tutustumista. Sesuaalista mutta tiedostamatonta, eikä homous käynyt mielessäkään. Nyt noista leikkikavereista, melkein kaikki naimisissa ja perheelisiä. Joten suurimmalla osalla nämä kikkelileikit kuuluvat, oleellisena osana kasvuun - kuten voimme monista kasvatuspsykan teoksista todeta.

Ja todistaahan tuokin jotain, tästä vaijetusta asiasta jotain, että osiossa kaverien kanssa, on niin suosittu. Itse lasken että tiedostin täysin seksuaalisuuteni 19v. Ja täytyy sanoa, että ne puolitoistavuotta, mitä tapailimme, oli mielenkiintoista aikaa ja opein tältä mieheltä yhtä jos toistakin, hyväilyn ja rakastelun saralta..

Itselleni ensimmäinen kerta kolahti vasta vuotiaana, kun tosi rakkaus sattui omalle kohdalle. Älkää, hyvät ihmiset, toistako virhettäni, vaan nauttikaa elämästä. Jos noita "pippelileikkejä" poikasena ei lasketa miksikään, niin poikuus lähti vuotiaana, vuotiaan kaverin kanssa. Ja se oli upeaa, siinä rakasteltiin, koko viikonloppu, puhuttiin ja rakasteltiin. Elokuussa tulee kahdeksan vuotta, tästä ihanasta kohtaamisesta ja tämä mies on puolisoni ja meille on siunattu onnea ja toivottavasti sitä siunataan, niin pitkään kuin elämääkin.

Olen jo 33 vuotias mutta en ole koskaan rakastunut jollei lasketa pieniä ihastumisia. Ymmärrän kuitenkin jo tai ainakin kuvittelen ymmärtäväni minkälaista on rakastaa. Poikuus lähti vuotiaana, 34v, miehen kanssa, Ei oollut mikään "herkullinen" tapaaminen. Mies kyllä ymmärsi että, poikuus oli vielä tallella. Ajatteli kyllä vain itseään ja omaa tyydytystään. Riepotti minua kuin räsynukkea - opettaakseen kaiken, miesten välisestä.

Metodi oli vähän väärä. Ja aamulla olo ei todella ollut mukava. Paikat kipeinä ja aattelin jos tää on tälläistä - niin ei koskaan enään. Parin kuukauden päästä mut pokas, komea herrasmies, ikääkin 50v. Tämän harmaapantterin, olisin halunnut vievän poikuuteni.

Mutta oli aivan ihana tyyppi ja vei minut, sinne "seitsämänteen taivaaseen". Neitsyys meni ekana viikonloppuna uuessa kaupungissa: Syystä tai toisesta tutustuin vasta 30v miesten väliseen seksiin.

Eikä se johtunut mistään ulkonäöllisistä jutuista. Olisi voinut tapahtua aikaisemminkin: Äiti komensi olemaan kunnon poika. Hyppäsin bussiin ja odotin innoissani laivalle pääsyä. Minulla oli vain kansipaikka, joten yö tulisi olemaan takkuileva jossain kansituolissa. Tämä tapaus oli kultaista seitsemänkymmentäluvun alkua, joten laivoillakaan ei silloin ollut ikärajaa. Olin suurikokoinen mutta nuori poika, jolle kaikki synnit olivat vieraita.

Olin nussinut tyttöjä aika paljonkin, koska olin aika komea, lihaksikas ja suosittu huulenheittäjä. Minulla oli jalassa vaaleansiniset, ohuet, tosi kireät kesäfarkut, joiden lahkeet olivat leveät purjeet. Oranssi aito jenkki keilapaita ja aurinkolasit. Tukka oli vaalea, pitkä ja kihara. Menin baariin heti, kun laiva lähti. Olin hommannut väärät paperit, vaikka en niitä tarvinnutkaan. Juttelin baarimestarin kanssa aika kauan ja tunsin jonkun tuijottavan minua.

Otin paukkuni ja käännyin katsomaan itselleni paikkaa. Yhdellä ainoalla tuolilla istui mies. Hän oli korkeintaan kuusikymmentävuotias, paksuilla viiksillä varustettu, tummahiuksinen, tyypillisen jenkkifilmitähden näköinen pitkä mies. Hän vinkkasi avoimeen jenkkityyliin, että käyhän pöytään kamu, ettei tarvitse yksin istua.

Aikamme juteltuamme mies kysyi, oliko minulla hyttiä. Tein selväksi, ettei ollut. Mies tarjoutui antamaan yösijan omassa hytissään, joka oli ylimmällä luksuskannella. Hän vaikutti oikein mukavalta mieheltä, joten suostuin tarjoukseen sen enempää ajattelematta. Veimme kamani miehen hyttiin ja lähdimme illallisille.

Hän tarjosi kaiken, koska minulla ei ollut edes rahaa kalliisiin ruokiin ja juomiin. Olimme sopivassa kekkulissa ruokailun jälkeen ja mies ehdotti, josko olisi nukkumaanmenon aika. Menimme hänen hyttiinsä, joka oli hieno ja jossa, yllätys, yllätys, oli parisänky. Kävimme suihkussa, minä ensin ja hän sitten. Puhtoisena poikana menin sänkyyn oman peittoni alle ja laitoin valot pois. Mike, joka jenkki oli nimeltään, lauleskeli suihkussa ja minä taisin nukahtaa hetimiten. Heräsin aivan kauhusta jäykkänä tuntiessani miehen käden hyväilevän minua ensin vatsan päältä ja etenevän kohti kaluani, joka nukkui onnellisena housuissaan.

Minä olin umpihetero, mutta olin ajatellut runkatessani kyrpiä ja imenytkin niitä ajatuksissani. Vahva miehen käsi liukui munieni päälle. Vittu, nyt on kusinen paikka, ajattelin. Käsi liikkui päättäväisesti reiteni sisäpinnan ja kullini välillä ja se alkoi seistä kuin miekka. Olin oikeasti niin kusessa kuin nuori poika vaan voi olla. Mike otti terskani sormiensa väliin. Samalla huokaisin niin vatsanpohjasta asti, että hän tajusi minun valvovan. En sanonut mitään, vaan annoin kullini nauttia olosta, kunnes Miken naama ilmestyi eteeni ja alkoi suudella minua hellästi.

Samalla käsi liukui sisään housuihini ja vapautti jämäkän kullini puristuksesta. Tunsin miehen seisovan paljas kyrpänsä kylkeäni vasten. Kiihotuin kaikesta tästä ja sain fantasialleni nyt faktaa. Mike siirtyi päälleni suudellen minua kaikkialta.

Paksut viikset antoivat oman maskuliinisen tunteen pistellessään ja osuessaan herkille ruumiinosilleni. Navan nuoleminen ja siitä alas pusseille siirtyminen koko ajan suukotellen ja kielellä nuollen sai minut kiipeämään seinille. Miken suu otti punaisena kiimasta hehkuvan terskani huuliensa väliin ja, uskokaa tai älkää, olo alkoi olla elämäni kiimaisin ja kiihottavin. Huulet puristivat kyrpäni vartta ja laskeutuivat alas aivan kullini juureen.

Ihmettelin, mihin helvettiin hän sai kullini mahtumaan suussaan. Upeaa imemistä ja runkkaamista, wau, tuumailin selälläni ja levitin jalkojani, kun miehen kädet hyväilivät pallejani ja kireää peppureikääni. Mike käänsi minut itseään vasten ja suuteli minua työntäen kielensä melkein nieluuni. Hän painoi minua alaspäin enkä ensin tajunnut missä mennään. Kohta naamani edessä oli suuri boa, jota tuijotin suoraan silmiin.

Tajusin vanhempana, että kyseessä oli ympärileikattu kyrpä. Suuri punakka terska, joka kiilteli kiimalimasta, ja se alkoi pyrkiä suuhuni. Jumalauta, kulli tulossa mun suuhun, mietin.

..

Homo gay hentai sex

ÄITI ANTOI KALUA SEKSISEURAA GAY JYVÄSKYLÄ

: Vanhempia miehet sormi gay kaluun

HOMOSEKSUAALISEEN SEXSHOP OULU ASS AND KALU Olen kyllä tämän saman kaverin kanssa ennenkin "sekstaillu" Mä nipistelin omia nännejäni, puristin niitä lujaa sormillani ja laukesin huutaen vasten kaverini kieltä. Mies imi minua välissä menin mahalleen hän hieroi pakaroitani työntäen samalla sormea pebaani sitten hän otti enemmän liukastetun tuli päälleni tunsin terskan pikkuhiljaa sisälläni varoittamatta mies räväytti kalunsa pohjaan asti vinkaisin ja ilmoitin kovaan ääneen sattuu! Siinä sitten äidin kanssa suukoteltiin ja taisin taputella kissat ja koiran lähtiäisiksi. Tunsin miten kulli paisui suussani, kalu ei ollut yhtä suonikas kuin Isännälläni mutta paksu se oli. Silloin siis ystäväni Juha otti minulta ensimmäisen …. Hän säpsähti hieman, mutta ryhtyi sitten kaksin käsin haromaan hiuksiani, vaivihkaa työntäen päätäni lähemmäs hänen kaluaan.
Vanhempia miehet sormi gay kaluun Ope toi kortsun poikien omalle tunnille kanssa, vähän häiritsevää sitä koskea. Niin voittehan te nussia kaikki keskenään!! Molemmat miehet pukivat housuja jalkaansa, vetivät vaatteet ylleen ja lähtivät eteiseen. Baarissa oli kaksi telkkaria joista ei tullut urheilua vaan homopornoa. Katseemme kohtasivat ja hymyilimme molemmat.
HAIRY GAY KALU LIIAN NOPEA LAUKEAMINEN Jäin odottelemaan kun hän huolellisesti sulki sovituskopin verhon. Katsoin häntä ja hymyilin takaisin. Se oli todella ihanaa gayseksiä sovituskopissa. Hans naurahti ja siirsi minua hieman irti seinästä, jolloin mies pääsi seisomaan eteeni. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Oven takana odotti yllätys:
Ensin hän tarttui minua kaulalta kiinni ja suuteli minua pitkään ja intohimoisesti. Mies kysyi sen jälkeen olinko vielä halukas touhuilemaan hänen kanssaan. Ja nyt se oli tapahtui, kahden vanhan miehen katsoessa ja ottaessa kuvia. Irstaat arabimiehet Kuulun niihin, jotka ovat lääpällään irstaisiin arabimiehiin. Käsi liikkui päättäväisesti reiteni sisäpinnan ja kullini välillä ja se alkoi seistä kuin miekka.

Minä huohotin ja vinguin, myös asento alkoi olemaan hankala; polviani sattui ja vaihtelin levottomasti jo painoa polvelta toiselle, koitin parantaa asentoani ja silti samalla pitää perseeni riittävän pystyssä että miellyttäisin Isäntääni ja hänen vierastaan.

Kerjäsin jo miehiä lopettamaan; -olkaa kilttejä, lopettakaa, olkaa niin kilttejä Sormet soutivat pillussani ja pepussani, tuntui että halkeaisin ihan pian -ootko sä narttu maistanut toisen lutkan pillua ikinä? Ja totta se olikin. Ja samalla muistin jälleen Sinin. Sinin joka oli tuijottanut vieressäni minua tarjoamassa itseäni kahdelle vanhalle miehelle. Mene huora selällesi siihen pöydälle!

Molemmat miehet ottivat sormensa sisältäni pois ja peruutin pöydälle kokonaan. Käännyin ensin istumaan ja sitten menin selälleni. Pöytä oli melko kapea, mutta pituussuunnassa se oli suorastaan optimaalinen; pääni roikkui pöydän reunan yli ja peppuni oli toisessa päässä juuri sopivassa kohtaa tarjolla.

En oikein tiennyt mitä käsilläni tehdä, laitoin ne vatsalleni mutta se ei ollut hyvä, niin annoin niiden roikkua vapaasti lattialle sivuillani. Kuulin, miten Isäntä jälleen kaivoi kameransa esille. Sini totteli mukisematta, ja se "tähän" oli suoraan mun kasvoilleni. Sinin jalat oli olohuoneen pöydänjalkojen ulkopuolella ja pillu suoraan mun suuni yläpuolella.

Koitin jälleen laittaa jalkojani kiinni mutta vieras mies piti toisesta polvesta kiinni. Sinin pillu oli niin sileä, ja märkä.. Olin vain unelmoinut siitä, että saisin nuolla toisen tytön pillua, avata sormillani pillunhuulia erilleen ja hitaasti työntää sormeni sisään samalla kun nuolen klitorista.

Ja nyt se oli tapahtui, kahden vanhan miehen katsoessa ja ottaessa kuvia. Tunsin kieleni alla liukkaan pillun ihon, tutkin sitä kieleni kanssa, latkin huorakokelaan pillulimoja suuhuni ja avasin sormillani pillua levälleen. Sinin limainen vittu tuntui ihanasti samanlaiselle ja silti erilaiselle kuin mitä omani, työntelin sormia sisälle ja koukistin niitä, painoin kieleni tiiviisti kiinni pilluun ja lutkutin.

Irrotin saman tien otteeni Sinistä. Sini konttasi vieraan miehen luokse, raskaasti huohottaen. Sini kiljui kiimasta ja varmasti osin kivustakin; kalu oli paksu, asento oli hankala, nyt Sini kannatteli itseään käsiensä varassa mun päälläni, mutta tiesin että vieraan miehen kulli oli paksu ja pitkä ja että Sinin pillu on todella tiukka.

Mies rynkytti itseään Siniä vasten, Sini lähes roikkui puolittain ilmassa, kädet oli vartaloni kummallakin puolen, tuijotimme toisiamme vähän aikaa kunnes mun oli pakko antaa pääni taas retkahtaa reunan yli. Otin rinnoista kiinni, nipistin kiimaisen kaverini nännejä lujaa ja vedin niistä alaspäin.

Vieras mies kiihdytti tahtia ja alkoi hokemaan - kiimainen pikkupillu, sedän uus pikkupillu, aaahh, halpa huorraaaaaaaa! Vieras mies oli mennyt sohvalle istumaan ja katsomaan miten näytös jatkuu. Kuulin miten Sini siirtyi lähemmäs ja kohta pehmeä kieli lipaisi varoen klitoristani. Molemmat miehet istuivat sohvalla katsomassa miten kaverini nuolee mun spermaista pilluani puhtaaksi.

Kieli latki pitkin vedoin ja viimein painoin Sinin pään tiukasti vasten kuolaista ja spermaista vittuani ja tuo huora ymmärsi mitä piti tehdä; kieli lipoi klitoristani, sormet painuivat sisälleni ja huorakokelas kiihdytti nuolemistaan.

Mä nipistelin omia nännejäni, puristin niitä lujaa sormillani ja laukesin huutaen vasten kaverini kieltä. Molemmat miehet pukivat housuja jalkaansa, vetivät vaatteet ylleen ja lähtivät eteiseen. Vieras mies tuli olohuoneeseen vielä - sulla on huorakokelas ihan hyvä vittu. Mä astun sitä vielä toistekin, treenaa persettäs ottamaan kullia kans.

Ulko-ovi kolahti ja huoneessa ei kuulunut muuta kuin meidän kahden pikkuhiljaa tasaantuva hengitys. Sini sanoi ja mä aloin nauramaan, olin ajatellut täsmälleen samaa. Löylyä olisi kyllä voinut olla enemmänkin, mutta ihan hyvät hiet siellä kuitenkin sai. Käytyämme pikaisesti suihkussa siirryimme isoon porealtaaseen. Hans tilasi meille oluet tarjoilijalta, joka uimahoususillaan touhusi porealtaan äärellä. Siemailin viileää oluttani ja Hans hieroi ihanasti jäykkää penistäni.

Altaassa lojui kymmenkunta muutakin miestä, kaikki iältään yli nelikymppisiä. Hans runkkasi hitaasti munaani ja tervehti samalla iloisesti muutamaa tuttavaansa. Ilmeistä ja huokauksista päätellen monet muutkin miehet puuhasivat samaa kuin minä ja Hans. Mitään ei tietenkään voinut nähdä,kun kaikki istuivat altaassa kaulaansa myöten vedessä. Rohkaisin mieleni ja laitoin käteni Hansin reidelle. Sivelin karvaista reittä ja hivutin käteni miehen jalkoväliin. Ensimmäisen kerran elämässäni kädessäni oli toisen miehen kalu!

Se oli kivikova, jotenkin muhkurainen ja selvästi paksumpi kuin omani. Yht´äkkiä laukesin Hansin käsittelyssä. Hans huomasi tapahtuneen ja oluet juotuamme ehdotti pesulle siirtymistä. Raukeana laukeamisestani annoin vanhemman miehen taluttaa minut suihkuun. Myös suihkutila oli melko hämärä, lähes pimeä - vain puisten seinien taakse sijoitettujen lamppujen valo heijastui katon kautta. Suihkuja melko pienessä tilassa oli kymmenkunta. Yhden alla näkyi kaksi miestä: Hans lähti hakemaan saippuan ja shampoon.

Kaluni alkoi taas jäykistyä kun katselin, miten mies työteli jäykkää munaansa toisen miehen suuhun. Munaa imevä mies runkkasi omaa kulliaan ja kohta sen päästä lensi monta paksua spermasuihkua toisen miehen jaloille. Ähkäisten mies laukesi kaverinsa suuhun ja pian he poistuivat baarin puolelle. Hans palasi ja olimme kahden suihkussa. Pesin hiukseni ja saippuoin sitten koko vartaloni. Muniani pestessäni tarjoutui Hans pesemään selkäni, johon tietenkin suostuin.

Mies saippuoi sienen ja alkoi pestä selkääni. Pian miehen käsi löysi peppuvakoni. Hans laittoi sienen pois ja otti lisää saippuaa käsiinsä. Mies pesi ihanasti pakarani ja käski minun sitten nojautua eteenpäin.

Nojauduin käsilläni seinään ja levitin hieman jalkojani, kun miehen käsi saippuoi peppuvakoani ja siirtyi sitten pesemään kiveksiäni ja välilihaani. Kaluni seisoi taas kivikovana ja kun vilkaisin Hansia, huomasin hänen paksun kullinsa seisovan pystyssä.

Mies asettui taakseni ja kohta tunsin kuuman terskan tökkivän pakaroitani. Hans levitti jotakin rasvaa ryppyreiälleni. Huokailin kiimaisena kun mies työnsi rasvaisen sormensa syvälle pyllyyni. Sitten mies asetti terskansa anukselleni ja tiukasti molemmin käsin lanteistani kiinni pitäen työnsi kalunsa sisääni.

Vaikka kulli olikin aika paksu, olin niin kiihottunut ja hyvin rasvattu että en tuntenut yhtään kipua kun kulli upposi syvälle suoleeni. Hansin alkaessa hitaan nussimisen ovi kävi ja kolme miestä käveli sisään. Hans jatkoi panemistaan enkä minä voinut kuin yrittää työnnellä peppuani vasten miestä. Kolmikko jäi katselemaan rakasteluamme ja heidänkin kullinsa alkoivat kasvaa ihan silmissä. Kohta yksi miehistä selvästikin kysyi Hansilta jotakin. Hans naurahti ja siirsi minua hieman irti seinästä, jolloin mies pääsi seisomaan eteeni.

Turvonnut aikuisen miehen kulli heilui silmieni edessä, kun mies runkkaili sitä hitaasti. Sitten mies työntyi lähemmäksi ja kiimalimaa valuttavan terskan osuessa huuliini tajusin hänen aikeensa. Avasin kiltisti suuni ja kohta imeskelin ensimmäisen kerran miehen kyrpää. Hans kiihdytti tahtiaan ja toinen mies työnteli kaluaan suuhuni. Kaksi muuta miestä katselivat irstailuamme vierestä kalut jäykkinä.

Imin miehen pitkää ja melko ohutta kullia ja Hans alkoi huohottaa voimakkaasti. Sitten hän työnsi kalunsa aivan pohjaan asti jäykistyen paikalleen ja suihkutti liemensä anukseeni. Kohta hän veti kalunsa ulos pepustani. Tuskin Hans oli päässyt irti minusta kun toinen vieressä katselleista miehistä siirtyi taakseni ja työnsi kullinsa spermaiseen peppuuni alkaen kiihkeän panemisen. Samassa suussani ollut kalu alkoi sykkiä ja kohta suuhuni olikin täynnä lämmintä spermaa.

Nielaisin varovasti ja totesin maun ihan mukavaksi, joten nielin kaiken. Hans laittoi kätensä jalkoväliini alkaen runkata minua hitaasti.

Kohta jo toinen mies laukesi anukseeni. Jossakin vaiheessa suihkuun oli tullut lisää miehiä ja jo kolmas mies oli pian tunkemassa kaluaan peppuuni ja toinen suuhuni.